2777
2789

یک آدما هستن‌ تو فامیل، دوستان، آشناها قبلاً باهاشون رابطه نزدیک داشتی جز خوبی و کمک بی منت و دلی چیزی براشون نداشتی ، اما همین که به یک موفقیت ها رسیدن مالی، شغلی، ...یا آدما با سطح مالی و بالاتر آشنا شدن تو را فراموش کردن و سال‌هاست تو براشون غریبه آشنا هستی 

یا آدمای تو فامیل و آشنا هستن از روز اول کاری به کارت نداشتن نه تحویلت می‌گرفتن نه رابطه نزدیکی نه کمکی نه هیچی

بعد همین آدما وقتی به موفقیت خوبی می‌رسی 

مثلا مهاجرت موفق می‌کنی کشور خوبی، یا از لحاظ شغلی، مالی به موفقیت بالایی می‌رسی، یا مثلاً معروف میشی خلاصه یک دلیل که تو به موفقیت خوبی کسب کردی

و میتونی براشون در یک زمینه های مفید و به درد بخور باشی..

دوباره سر و کله اشون پیدا میشه 

دوباره جوری میان با زبان ریختن و تحویل گرفتن و...

انگار نه انگار سال‌هاست فراموشت کردن 

می‌گفت ؛ من در چنین شرایطی دلم برای چنین آدمای میسوزه...که اینقدر حقیر هستن و خودشان بی ارزش می‌کنن 

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

من یکی بود ازش کمک گرفتم بخاطر اونکه بتونم یکنفرراسرجاش بشونم ولی این که کمکم کرد خیلییییی غیبت میکنه بعدکه کمک کرد مشکلم حل شد دیگه کم کم ازشون فاصله گرفتم چون واقعا اگر یک کلام حرف میزدم دیگه تاترکستانو میرفت

حالافکرمیکنم درباره من مث شمافکرکنه

🌿 🌱🪻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر عمیق بود این چیزی که یادداشت کردین دقیقااا همینه ولی متاسفانه اینطور افراد کثیفف هستن در هردو مثال چون فرق غریبه و ناشناس با بستگان باید این باشه که کمکی و امدادیت باشن نه اینکه از پشت خنجر بزنن یا بجایی رسیدی بکوبنت یا شعافگری کنن یا خورد و خاکشیرت کنن پس بهتره ببخشید همینکه گگممم و گور بشن لعنتی هاا ....

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بابا بیخیالشون خودتو درگیر همچین بحث تایی میکنیزندگیتو کن

شما احتمالا سنت پایینه من در سن ۱۵ تا ۲۲ ۲۳ سالگیم به هیچکس و هیچ آدمی اهمیت نمی‌دادم برام مهم نبود اما یواش یواش فهمیدم انسان نمی‌تواند تنها یا بی اهمیت باشد انسان موجود اجتماعی هستش چه بخوایم چه نخوایم ما به بقیه احتیاج داریم و چه بخوایم چه نخوایم بقیه میتونن روی حال ما تاثیر بذارن پس باید این قضیه را مدیریت کرد 

شما هم سنت بالا بره میفهمی 

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

شما احتمالا سنت پایینه من در سن ۱۵ تا ۲۲ ۲۳ سالگیم به هیچکس و هیچ آدمی اهمیت نمی‌دادم برام مهم نبود ...

میدونم احتیاج داریم، درک میکنم. منظورم اینکه نباید فکرتو درگیرش کنی

من یکی بود ازش کمک گرفتم بخاطر اونکه بتونم یکنفرراسرجاش بشونم ولی این که کمکم کرد خیلییییی غیبت میکن ...

شما یا الان که به آن آدم نیاز ندارید و اون آدم به موفقیتی نرسیده برگردید..یا دیگر هیچ وقت تحت هیچ شرایطی بهش برنگردید هرچقدر که در آینده بهش احتیاج داشتید 

شما یا الان که به آن آدم نیاز ندارید و اون آدم به موفقیتی نرسیده برگردید..یا دیگر هیچ وقت تحت هیچ شر ...

ببینیدمن همیشه رابطه ام بااو دریک سطح بود . ولی چون دریک خانواده هستیم گاهی بخاطراونکه بتونم اذیت های یک شخص دیگه راکه کارراازحد گذرانده بود ازبین ببرم مجبورشدم بااونها مطرح کنم . 

وگرنه خیلی اوقات شده بود هیچ کاری ازشون نمیخاستم تنهاکاری که گفتم همین بود که کمک کنن اون فرد راسرجاش بشونیم

کمک مالی یا کاری نخواستم 

🌿 🌱🪻