2777
2789
عنوان

دخالت مادرشوهر

165 بازدید | 12 پست

من وقتی دارم حرف میزنم با شوهرم تو دهنم نگاه میکنه ببینه چی میگم بعضی وقتا شوهرم نمی‌فهمه مادرشوهرم میگه چی گفت 

اگر من سر به سر شوهرم بزارم میگه چرا سر به سرش گذاشتی خخخخخ خب شوهرم 

میگه خونه مامانت میری یا نمیری 

میگه کی اونجاست کی اونجا نیس چی پختن چی نپختن 

طبقه باباشون هم زندگی میکنیم 

از اونجا هم نمیریم 

مادرشوهرمنم همینه نمیدونم چرا اسم دخالت تا حالا روش نذاشتم

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بعضیا عادت دارن اینطوری 

نه اینکه واقعا از فضولی باشه ها

طبق عادت میپرسن 

بهش جواب های کوتاه و کلی بده ، بعد یه مدت کمتر میپرسه

مثلا وقتی میگه کی خونه بابات اینا بود، بگو خودمون ( با جزئیات بهش نگو)

وقتی میگه سر به سر شوهرت نذار، تو فقط یه لبخند برن و کار خودت بکن 

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺

منم مادر شوهرم خیلی سراغ کسایی رو ازم میگیره ک ممکن دو سال باشه ندیده باشمشون ...بعد بش میگم خدا رو شکر خوبن...چیکار ب کارشون دارم..یعنی فضولی موقوف ...دیگه تمام میشه😆

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
خو منم همین کار میکنم میگه نکن بازم 

اشکال نداره ، یه لبخند بزن با شوخی و خنده ادامه بده

یا مثلا به شوهرت بگو تا تو این موقعیتا بگه مامان خیلی میچسبه با ( آریارایا) کل کل میکنیم البته با خنده نه جدی 

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺
من مادر خودم کنجکاوی میکنه مهمان دارم فرداش تلفنی حرف بزنم کلا میگه چی اورد چی پختی چی گفتین اینقد ...

ن من مامانم این شکلی نیست هیچی ازم نمیپرسه یعنی اصن کلا خودش دوست نداره ازش سوال کنن اونم از بچه هاش نمیپرسه من اگه امروز قرمه سبزی درست کنم اونم همون موقع میره درست میکنه اگر من به شوهرم بگم این بخور میگه نه نخور اگر بگم نخور شوهرم میگه بخور بزار بخوره 😒💆

ن من مامانم این شکلی نیست هیچی ازم نمیپرسه یعنی اصن کلا خودش دوست نداره ازش سوال کنن اونم از بچه هاش ...

من کلی گفتم

منظورم اینه حساس نباش بخوای اهمیت بدی خودت اذیت میشی

واقعا گاهی وقتا لازمه نه دید نه شنید

برای ارامش خودمون