2777
2789
یه چشم نداره عزیزم..چشم مصنوعی براش گزاشتن😞

اخیییی طفلی

میگم یعنی چشم میزنن؟؟؟ازین بابت میگی؟؟؟من متوجه نشدم

نه حرف عقل بزن باکسی نه لاف جنون که هرکجا خبری هست ادعایی نیست
گلم دور از جون شما وجمع...خاله منم عکس دخترشو همه جا گذاشت بچش 8 ماهه شد سرطان گرفت چشمشو کامل تخلیه ...

چرا موج منفی میدین ...

کارتون درست نیست اصلا 

هر کس برا خودش اعتقاداتی داره 

بهتره برا خودتون نگه دارید ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چشم نداره عزیزم..چشم مصنوعی براش گزاشتن😞

عزیزم چشم مصنوعی ک براش گذاشتن مثل همون طبیعیه؟؟میدونم نمیشه باهاش دید ظاهرشو میگم

چون یکی از اطرافیانم اینجوریه

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
واقعا..من دخترم خیلی تپل بود چشم خورد الان انقدر لاغر شده هرکی میبینه میگه چرا بهش نمیرسی.. در حالی ...

اره عزیز خداکنه سالم باشه ولی هیچ وقت بچه رونباید لخت کنیم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
اخیییی طفلی میگم یعنی چشم میزنن؟؟؟ازین بابت میگی؟؟؟من متوجه نشدم

بله گلم...چشم زدن از لحاظ علمی هم ثابت شده...میگن انرژی منفی زیادی به سمت طرف ساطع میشه

عاقبت معجزه شد ،آمدی و در بغلت خوابیدم..اسم این حادثه را"شرح بهشت بدنت" نامیدم ..!!
عزیزم چشم مصنوعی ک براش گذاشتن مثل همون طبیعیه؟؟میدونم نمیشه باهاش دید ظاهرشو میگم چون یکی از اطراف ...

بله عزیزم ظاهرش همونه

عاقبت معجزه شد ،آمدی و در بغلت خوابیدم..اسم این حادثه را"شرح بهشت بدنت" نامیدم ..!!
چرا موج منفی میدین ... کارتون درست نیست اصلا  هر کس برا خودش اعتقاداتی داره  بهتره برا ...

عزیزم اعتقاد من نیست از نظر علمی هم ثابت شدست

چرا موج منفی میدین ... کارتون درست نیست اصلا  هر کس برا خودش اعتقاداتی داره  بهتره برا ...

عزیزم ایشون قصدشون اگاه سازی دیگران بود چ اشکالی نداره خداخیرش بده من نمیدونستم

نه حرف عقل بزن باکسی نه لاف جنون که هرکجا خبری هست ادعایی نیست
عزیزم اعتقاد من نیست از نظر علمی هم ثابت شدست

از نظر علمی نگفتن چشم سرطان زاست 

گفتن سرطان ژنتیکی هست 

و اینکه شما نباید زیر عکس یه بچه اینو بنویسید و ته دل مادرشو خالی کنی که کارتون پسندیده نیست 

ما وقتی کسی حالش بده بهش میگیم ان شا الله بهتر میشی نمیگم نه تو می خوای ...‌

می تونی برا راهنمایی و تجربه اعمال کردن تایپیک جدا گونه بزنی و تجربتون رو بگی 

اصلا کار شما و چند نفر دیگه که زیر عکس ایشون موج منفی دادن درست نیست عزیزم 

از نظر علمی نگفتن چشم سرطان زاست  گفتن سرطان ژنتیکی هست  و اینکه شما نباید زیر عکس یه بچ ...

چشم از استارتر عزیز معذرت میخوام🙏

عزیزم ایشون قصدشون اگاه سازی دیگران بود چ اشکالی نداره خداخیرش بده من نمیدونستم

بله عزیزم 

منم در جواب بهشون گفتم باید تایپیک جدا گونه بزنن 

نه تو این تایپیک ته دل یه مادر خالی بشه