2777
2789

من خیلی حسودم☹ولی بروز نمیدم ک مبادا لقب حسودو بهم بدن

از تو‌خودخوری میکنم فقط

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نمیدونم چرا ب دوست صمیم حسودی کردم وقتی ازدواج کرد

اون با اولین خواستگارش ازدواج کرد توی ۲۲ سالگی منم صد نفر زنگ بابام زدن بابام اجازه نمیده بیان خونمون

ب دوستم حسودی کردم علاوه بر خوشحالی ک براش کردم😁

اولین حسودی زندگیم بود

در تاریخ ۹/۹/۱۳۹۹ من هدفم و اراده انجامشو پیدا کردم و قوی با حال خوب میرم جلو....💪

من هیچوقت به هیچکس حسودی نکردم. همه چی بهترینش مال خودمه😄

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       

موفعی ک پسر عمو نامزدم مداااام دور و برش میپلکه اصلا میخوام منفجر شما😑خو یکمم فک کن ک ما هم نیاز داریم ی اخر هفته باهم بیرون بریم ووویییی

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
تعریف کن😄

کلا به هر کی ازم بالاتر باشه حسودی میکنم،

ولی نشون نمیدم، فقط سعی میکنم رفت و امدم و کم کنم یا مثلا تو اینستا اینا پست و استوری میزاره نبینم

اصلا دست خودم نیست واقعا

دوست دارم خوب بشم😔

منم دقیقا همینجوریم

خیلی بده مردمم فک میکنن خیلی گل و بلبلی

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃