2777
2789
عنوان

چند روز پیش با شوهرم بحث از عشق شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 100 پست
خوب ابجی بهش نمیگفتی یعنی عاشق من که زنتم نیستی؟ نمیگفتی چرا عاشقم نیستی؟ اخه من زنتم و....؟

خب بعضیا اینطورین ک کلا عاشق نمیشن همه ازدواجا ک از روی عشق نیست

اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوایل ازدواج به شوهرم میگفتم اگه بمیرم چیکار میکنی میگفت بعد ی سال زن میگیرم خیلی ناراحت میشدم ولی به رو خودم نمیاوردم  الان بعد ۳ سال دوباره اون سوال رو میپرسم میگه خدانکنه این چه حرفیه میزنی . الان میفهمم اون موقع بهم وابستگی نداشت اما الان اینجوری نیست

من اوایل ازدواج به شوهرم میگفتم اگه بمیرم چیکار میکنی میگفت بعد ی سال زن میگیرم خیلی ناراحت میشدم ول ...

ابجی  اگه به تو میگفت عشق چرته و اصلا وجود نداره توبودی ناراحت نمیشدی ؟ غصه نمیکردی؟

ابجی  اگه به تو میگفت عشق چرته و اصلا وجود نداره توبودی ناراحت نمیشدی ؟ غصه نمیکردی؟

اول باید ببینی اخلاق شوهرت چطوریه ؟ شاید خواسته سر ب سرت بزاره . یا ببینه واکنش تو چیه ؟ ب نظرم خیلی جدی نگیر اگه دوست نداشت یا به چشمش نیومده بودی که باهات ازدواج نمیکرد 

بعصی مردا مغرورن هر کاری کنی از دهنشون احساسات در نمیاد 

اول باید ببینی اخلاق شوهرت چطوریه ؟ شاید خواسته سر ب سرت بزاره . یا ببینه واکنش تو چیه ؟ ب نظرم خیلی ...

خوب اگه شوهر ادم زنشو بغل نکنه ابراز عشق نکنه و بگه من هیچ وقت عاشق کسی نمیشم ناراحت کننده نیست

گریه نداره؟