2777
2789
عنوان

ناهار چی بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 32 پست

اومدم بگم غذایی که با بادمجونه دیدم همه قبل از من گفتن

یا کشک بادمجون یا میرزا قاسمی یا یتیمچه یا گوجه بادمجون

چون عاشق بادمجونم من😍😍😍

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
سلام خانمها با اجازه از استارتر عزیزمیشه یه غذا با قارچ وگوشت چرخی بگین ممنون

اسنک پبتزا سانویچ بریز ماکارونی

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استمبولی مگ گوشت نداره؟

نه گوجه،پیاز،رب،زعفران با برنج و سیب زمینی

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
اومدم بگم غذایی که با بادمجونه دیدم همه قبل از من گفتن یا کشک بادمجون یا میرزا قاسمی یا یتیمچه یا گ ...

خودمم عاشقشم ولی بادمجون نداریم شوهرمم نمیره بخره😥😥

اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه

من بعد از کلی فکر بالاخره عدس پلو با گوشت بوقلمون به ذهنم رسید و الآن رو گاز درحال آماده سازیه 

ماکارانی. استامبولی پلو.هم خوبه

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

قارچ شکم پر،بورک گوشت و قارچ،ماکارونی،لازانیا،پیتزا

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

دوپيازه، دال عدس، عدسي، خوراك لوبيا، كو كو سبزي ، كوكو سيب زميني، 

حاشا به من كه فخر كنم جز به صليب عيسي مسيح🙏🏻     خداوندم لطفا متيو كوچولو رو بزار تو دلم خيلي وقته منتظرشم😔🙏🏻🙏🏻 4محبت بردبار و مهربان است؛ محبت حسد نمی‌برد؛ محبت فخر نمی‌فروشد و کبر و غرور ندارد. 5رفتار ناشایسته ندارد و نفع خود را نمی‌جوید؛ به آسانی خشمگین نمی‌شود و کینه به دل نمی‌گیرد؛ 6محبت از بدی مسرور نمی‌شود، امّا با حقیقت شادی می‌کند. 7محبت با همه چیز مدارا می‌کند، همواره ایمان دارد، همیشه امیدوار است و در همه حال پایداری می‌کند.

خودش یه غذا هست دیگه قارچ و گوشت چرخی 😆

مایه ماکارونی 

نه گوجه،پیاز،رب،زعفران با برنج و سیب زمینی

والبته لوبیا سبز

میشه گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریش بریزه یا اصلا نریزه 

والبته لوبیا سبز میشه گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریش بریزه یا اصلا نریزه 

ما به اینکه شما میگی میگیم قاطی پلو🙂