2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صددرصد راضیم

چون در غیر این صورت حس میکنم صرفا مصرف گرام و زندگیم به بطالت میگذره

کارمو دارم؛ ارتقا میدمش هر چند وقت، تفریح و استراحتم دارم

بنظر من لازمه ی زندگی هر شخصی هست

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
صددرصد راضیم چون در غیر این صورت حس میکنم صرفا مصرف گرام و زندگیم به بطالت میگذره کارمو دارم؛ ارتق ...

از اینکه بچه رو صبح زود بیدار کنی یا اینکه چند ساعت پیشش نیستی ناراحت نیستی ؟

از چه نظرهایی غیر مالی راضی هستید ؟  بچه هم دارید ؟

بله، کلا شاغل بودن فقط بخاطر پول نیس

به ادم هویت اجتماعی مستقل میده، باعث استقلالت میشه، باعث تعمل فعالت با جامعه میشه و حس مفید بودن بیشتری بهت میده

از پیشرفت توی کارت و یاد گرفتن چیزهای مختلف و پیاده کردنشون توی محیط کارت هم لذت میبری. به زندگی نظم و هدف بیشتری هم میده

بچه ندارم

مامان دلارام کوچولو👨‍👩‍👧
من هم از شاغل بودنم راضی بودم هم خونه داری البته مادر نیستم

چطوری از هر دو راضی هستی ؟

من تا قبل مادرشدنم عاشق سرکار رفتن بودم اما بعدش موندم چیکار کنم .

الان 4 ساله میگذره و همچنان با خونه داری مشکل دارم .

از یه طرف دلم نمیاد بچه رو صبح زود بیدار کنم و ببرم بزارم مهد و چندین ساعت ازش دور باشم

از اینکه بچه رو صبح زود بیدار کنی یا اینکه چند ساعت پیشش نیستی ناراحت نیستی ؟

فعلا که بچه ندارم

اما زمانیکه بچه دار شم تایم کاریمو ی مدت کم میکنم تا بچه از آب و گل در بیاد و بعد باز هم به کارم ادامه میدم قبل از اینکه مادر یا همسر باشم یک انسانم و برای رسیدن به جایگاهم تلاش کردم و استقلال و کار کردن حالمو خوب میکنه، پس باید اول خانم خوشحال و راضی باشم تا بعد بتونم همسر و مادر خوبی باشم

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست

عزیزم شما خونه دار هم که باشید بچه باید بعد ۳ سالگی بره مهد وگرنه رشد اجتماعیش عقب می افته . بچه که نباید صبح تا شب با مادرش سر و کله بزنه تو خونه . 

میشه یه کاری پیدا کرد که توی تایم مهد کودک بچه شما هم سر کار باشی بعد با بچه بیای خونه

چطوری از هر دو راضی هستی ؟ من تا قبل مادرشدنم عاشق سرکار رفتن بودم اما بعدش موندم چیکار کنم . الان ...

خب شاغل بودن که درامد مستقل داشتن و پر شدن وقتمو تو اجتماع بودنمو خیلی دوست داشتم.

ولی اصلا وقت نمیکردم به خودمو کارای خونه برسم خیلی خسته میشدم و بعدم میدیدم نمیتونم همه چیو مدیریت کنم خیلی عصبی میشدم.

الان یه مدت خانه دار شدم آرامشم بیشتر شده دیگه عصبی نمیشم وقتمم تا قبل کرونا با کلاس و اینا پر میکردم. کلا یه خورده زندگیم نظمش بیشتر شده دوست دارم. بهتر میتونم به خورد و خوراکمونم برسم واسه همین از خودم راضی ترم. 

البته قبلا که کار میکردم میگفتم بچه بیارم دیگه نمیرم سرکار که البته زودتر خسته شدم. ولی با بچه فکر کنم واقعا خیلی سخت تر باشه