نمیدونم یه سری افراد تاپیک میزنن که خونه مادرشوهر انگاری میدون مین هستش و کار اجباری وفلان فقط میخوام بدونم آیا هنوز کسایی هستن که وجدان دارن وبه این اعتقاد دارن که وقتی خونه هر کی میری فرقی نداره مادر مادر شوهر فامیل دور و نزدیک حداقل به خودمون زحمت بدیم و بلند شیم ودست بجنبونیم و کاری کنیم لقمه نونی که میخوریم حلال بشه به جونمون من خونه همه کار میکنم دلیل بر خدمتکار بودنم نیس وقتی هم که مهمون دارم اصلا نمیدونم چه موقع ظرف ها شسته میشن و ظرف ها جمع میشن و خونه تمیز میشه منم بعد مهمونی به راحتی میخوابم و خستگی واسم نمیمونه کم کم هر ماه ده دوازده به بالا مهمون دارم واز یکبار مصرف و غذا رستورانی هم کمک نمیگیرم خونه ام هم آپارتمان کوچیک ولی آنقدر با مهمونام راحتم که عصر میان وتو غذا پختن کمک میدن این به نظرم یه ایرانی اصیله هدفم هم اینه به بقیه بگم که هنوز خانواده ای مثل من هستن که غریبه ها تو خونم غریبگی نمیکنن خیلیا هستن که اینجورین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اما جایی جز خونه خودم کار نمیکنم. نهایتا توو چیدن سفره کمک کنم.
نمیزارمم مهمونم کار کنه اصلا
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
خب اینک بری جایی کار کنی بعد اون طرف بیاد خونت پاشو بندازه روهم یا ی بار بگه مریضم ی بار بگه بریم زود ک شوهرم بره سرکار هردفه ی بهونه از ی جاش دربیاری تو باشی چ میکنی
من میرم خونه ی مادرشوهرم ظرفارومیشورم ولی میان خونمون نمیذارم دست ب سیاه و سفید بزنن میگم چندساعت اومدیدحداقل راحت باشید ....یا بعدرفتنشون باشوهرم میشوریم یا تنها یا میریزم ماشین ظرفشویی
خب اینک بری جایی کار کنی بعد اون طرف بیاد خونت پاشو بندازه روهم یا ی بار بگه مریضم ی بار بگه بریم زو ...
من فقط درموردش مثبت فکر میکنم این افراد رو خیلی دوست دارم چرا که فکر میکنم به من بدی کردن ولی تو دل خودشون آشوب ایجاد کردن هروقت فکرشو بکنین احساس حقارت میکنن
خونه مادرشوهرم همونقدر راحتم که خونه مادر خودم...ایشون غذا درست میکنه من ظرفارو میشورم یا اگه من آشپزی کنم ایشون خودش ظرفا میشوره حرف میزنیم میگیم میخندیم کارهارو هم کنارش انجام میدیم مثل زندگی عادی....الان رفتم یه تاپیکی توی پربازدیدا تعطیل شده بود عروس چهار ماه بود خونه مادرشوهرش مونده بود و همه نظر میدادن مگه کلفت هست که کار کنه؟حالا اگه قضیه برعکس بود اگه مادرشوهر میومد خونه عروس چهار ماه میموند دست به سیاه و سفیدم نمیزد بازم همین نظر بود میگفتن مگه مهمون کلفته؟ خوبه چیزی که برای خودمون میپسندیم برای دیگران هم بپسندیم.
من برام فرقی نداره چیزی ازم کم نمیشه اگه کمک کنم از آدمهایی هم که خودشون و خیلی بالا میگیرن که من خونه خودم فقط کار میکنم نه کس دیگه خوشم نمیاد اطرافم دیدم ولی با رفتار خودم نشون دادم کار کردن عیب و عارنیست.
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.