2777
2789

سلام خدمت تمام کاربران سایت

مدتیه که مطالب این سایت رو میخونم. به نظر میاد کاربران فعال زیادی اینجا باشن. به همین خاطر عضو شدم و میخوام ازتون راهنمایی بگیرم

من از 20 سالگی در تلاشم همسر پیدا کنم ولی هنوز که 25 سالمه موفق نشدم. بقیه دوستان یا میرن سراغ دوست دختر بازی یا ازدواج موقت. البته بعضی ها هم خداروشکر ازدواج کردن. من این وسط تکلیفم معلوم نیست.

از دوست دختر داشتن که خوشم نمیاد. موقت هم اسمش روشه، فایده ای نداره.

مشکل من اینه دور و برم موردی برای ازدواج نمیتونم پیدا کنم. سایت همسریابی، محل های عمومی و معرفی های توسط فامیل که مورد مناسبی نتونستم پیدا کنم. دانشگاه خوب بود که متاسفانه تموم شد و من نتونستم از فرصت استفاده کنم!!

تو ذهنم اینه فردی رو پیدا کنم و توی دوران آشنایی سربازی رو تموم کنم.بعد یه خونه بگیرم بریم سر زندگیمون. 

از کاربران میخوام راهنمایی کنن که کجا دنبال مورد مناسب برای ازدواج بگردم

اینجا جواب سوالتو نمیگیری و فقط تنش ایجاد میشه چون ذهنیت خوبی نسبت به آقایون سایت ندارن بهتره تاپیک رو قفل کنی

با قلبی آرام رفتی ای آرام جان من به امید آن روز که در بهشت به وصالت برسم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید درخواستی امد برات.ولی به مجازی نمیتونی اعتماد کنی.چون معمولا معیارها باهم جور درنمیاد.

انت نار و انا شمعه/ وادری ماطفیک دمعه/خاف تحرگنی حبیبی وننتهی بلایصوت😔
اینجا جواب سوالتو نمیگیری و فقط تنش ایجاد میشه چون ذهنیت خوبی نسبت به آقایون سایت ندارن بهتره تاپیک ...

خب دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.

یعنی چی ذهنیت خوبی نسبت به اقایون ندارن ؟!

شما احتمالا مادر یا خواهر ندارین اونا باید بگردن مورد پیدا کنن؟!بعدم شما کار داری درامد داری خونه داری سربازیم که نرفتتی میتونی استقلال مالی داشته باشی و یه زندگی رو بگردونی زندگی فقط عشق و عاشقی نیستا کلی بالا پایین داره

شما احتمالا مادر یا خواهر ندارین اونا باید بگردن مورد پیدا کنن؟!بعدم شما کار داری درامد داری خونه دا ...

مادر و خواهر دارم ولی مورد هایی که پیدا میکنن مناسب من نیست. احساس میکنم اصلا من رو نمیشناسن و نمیدونن چی میخوام.

کار دارم، درآمدم هم خوبه. خونه هم توانایی دارم تهیه کنم. فقط سربازی هنوز تکمیل نشده.

اولش اسمتونو ندیدم فکر کردم دختری ۵ ساله دنبال شوهر پیداکردنی😂

ازدواج فامیلی اگر دختر خوب دارین اقدام کنید ازمایش اینا میگیرن مشکلی نباشه ازدواج میتونی کنی

پست های منو ریپلی کنید😕مرسی اه😏
مادر و خواهر دارم ولی مورد هایی که پیدا میکنن مناسب من نیست. احساس میکنم اصلا من رو نمیشناسن و نمیدو ...

موردهایی که اینجا پیدا میکنین به دردتون نمیخوره مادرو خواهرتونو روشن کنید چی میخواین و چه ملاکهایی در نظر دارین

اولش اسمتونو ندیدم فکر کردم دختری ۵ ساله دنبال شوهر پیداکردنی😂 ازدواج فامیلی اگر دختر خوب دارین اق ...

نه فامیلی رو اصلا قبول ندارم. اون آزمایش تعداد کمی از بیماری ها رو تشخیص میده. صد ها مورد دیگه با آزمایش مشخص نمیشه. چون من از دختر خالم (مثلا) خوشم میاد، بچه چه گناهی کرده که بیماری شو تحمل کنه   

خب دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.  یعنی چی ذهنیت خوبی نسبت به اقایون ندارن ؟!

یه کم بگذره خودت متوجه میشی 

در مورد سوالتم تو نت سرچ کن مشاوره ازدواج آنلاین

با قلبی آرام رفتی ای آرام جان من به امید آن روز که در بهشت به وصالت برسم  
ببخشید میتونم بپرسم شغل شما چیه ؟  من قبلا کاربر خاموش سایت بودم الان تاپیکتون رو دیدم فکر کرد ...

در زمینه کامپیوتر و نرم افزار فعالیت دارم. درآمد مازاد هم توی بورس سرمایه گذاری میکنم