2777
2789

نه روز پیش گوش چپشو سوراخ کردم . 

اخه سوراخش بسته شده بود چون این لنگه گوشوارش گم شده بود یه مدت گوشش نبود سوراخش بست . 

سه و نیم سالشه . پریروز دیدم پشت گوشش خون سفت شده چسبیده تکون ک دادم خون اومد ازش ترسیدم واشرشو دراوردم دیدم گوشوارش در نمیاد گفتم این خون سفت شده رو اروم اروم دربیارم بعد واشرو بزارم اخه تا دست به گوشش میزدم خون میومد . 

امروز دیدم گوشوارش درومده . پیدا کردم هرکار کردم بزارم تو گوشش نزاشت . اخری هم تا اومدم بزارم خون اومد تمام بدنم لرزید . 

الانم ک خوابه اومدم بزارم نتونستم . انقدر اضطراب و نگرانی گرفتم .

امروز بردم همونجا ک سوراخ کردم دکتره نبود . منشیه با دکتر تماس گرفت گفت بتامتازون بگیر ماساژ بدهگوش واره گوشش کن ولی تا الان ک نتونستم .

کسی تجربه ای داره کمک کنه ؟! 

خدا خیرتون بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من واس خواهر زادم گفتم ببرین دکتر نبردن تو خونه گوششو سوراخ کردن اینقدر ترس نمیخواد که:| 

،امین_داداش ،چگوارا سابق هستم:) ... حالا امین جونتون برگشته :) خواستند مارا تعلیق کنن غافل اینکه بذر بودیم؛) ......اقا سو تفاهم پی نیاد ما سر ب زیریم ب خداااا ما را گزارش نزنین یه چندتا بحث کردن و داشتن اختلاف نظر چیه مگه نباشه باید شک کرد!.... ودر اخر تشکر میکنم از نی نی یارها مخصوصا شبش که ما رو مورد عنایت قرار دادن و تعلیق نکردن  و به اخطار بسنده کردن کوچیک همتونم هستم:) واقعا چرا تاپیکام رو تعطیل میکنین😑عضو ستاد مبارزه با مرد ستیزی. بقیش یادم اومد میگم

حساسیت داره به بدل عزیزمممم این دفعه گوشواره ضد حساسیت براش بنداز یا عین قدیما اول نخ بنداز تا نبنده و مدام چربش کن 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

دیگه اونو نکن گوشش چون هرز شده و هی در میاد اونم ک تیزه بچه یموقع دور ازجان میکنه تو دهنش. اگه گوشواره داره اونو بنداز براش روزا و شبا موقع خوابیدنی براش یبار چرب کن  و گوشوارشو بچرخون .دیگه خون نمیاد

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
بذار وقتی خوابید تتراساکلین بزن گوشش بعد یه گوشواره حتما طلا حتمااااا طلا آروم بکن گوشش

طلا بهتره یا طبی اخه قراره گوش دخترمو سوراخ کنیم بهمون گفتن گوشواره طبی بگیرید بیارید ولی بنظر خودم طلای خودشو بندازه بهتره

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
والا من واس خواهر زادم گفتم ببرین دکتر نبردن تو خونه گوششو سوراخ کردن اینقدر ترس نمیخواد که:| 

الان که خون گرفته جلو سوراخ و عذاب وجدان دارم که دوباره درد بکشه . 

دکتر بمن گفت مال دخترمو روزی دوبار با پد الکی گوشواره رو تا ده روز تو گوشش هی بچرخونم. شما اینکارو ...

من پرسیدم که این کارارو بکنم گفت نه اصلا هیچ کاری نکن . ایکاش گوش نمیکردم بچم عذاب نکشه الان 

من پرسیدم که این کارارو بکنم گفت نه اصلا هیچ کاری نکن . ایکاش گوش نمیکردم بچم عذاب نکشه الان  

غلط کردن.برا دخترمم بمن اینو گف ولی من گوش نکردم معلومه ک تکونش ندی زخم میشه

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر