2777
2789
عنوان

پیگیر دوست پسر قبلیم

330 بازدید | 22 پست

سیو دو سالش بود قصدشم ازدواج بود مجازی بودیم انقد کرونا و این چیزایه چرت اومد بهم خورد خلاصه با بهونه کات کرد رفت با یکی دیگه دنبال دوستی نبود.از شهره خودش رل زده این بار .ولی معلومه در حد رلن خب من مجازی بودم شناخت سخت بود .ولی چرا اینا هنو رلن چرا پس نامزد نمیکنن الان یه ماهه😐🤔

بزاحالا یه چند ماهی بگذره شاید کردن

اَللهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم مرسی که فرستادی دعا کن خوشبخت شم  .. چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده ات از ته دل ، گریه ات از سر شوق ، روزگارت همه شاد ،سفره ات رنگارنگ و تنی سالم و شاد ..... که بخندی همه عمر 🌺👌

الان واقعا یه به تو چه گیر کرده تو گلوم روم نمیشه بگم😑

فقط 41 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدشم توچیکار به اون داری اخه بگیر بخواب

اَللهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم مرسی که فرستادی دعا کن خوشبخت شم  .. چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده ات از ته دل ، گریه ات از سر شوق ، روزگارت همه شاد ،سفره ات رنگارنگ و تنی سالم و شاد ..... که بخندی همه عمر 🌺👌
الان واقعا یه به تو چه گیر کرده تو گلوم روم نمیشه بگم😑

گفتی که😂

خدا نکنه😂😂😂از حسودی میمیرم

ول کن بابا😂😂😂

الان زندگی اون دیگه به تو مربوط نیس که بعدم معلومه که کلا اهل از این جور دوستیاس

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
😂😐😑🤔اره چطور؟

تو دنیای واقعی کسی رو نمیشه شناخت،بخاطره کرونا ول میکنه یعنی منظورش فقط خوشگذرونی بوده و بعدشم براحتی رل میزنه🤫

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
الان زندگی اون دیگه به تو مربوط نیس که بعدم معلومه که کلا اهل از این جور دوستیاس

🤔😐والا تو فاز این بشر من موندم احه پنج ماه کلی برام وقت گذاشت با خواهرش اینا حرف زدم یهو چند تا دلیل منطقیو دری وری پشت سر هم گفت سه روز بعدش اونیکه خالش معرفی کرده بود به گفته خودش رف با اون