سیو دو سالش بود قصدشم ازدواج بود مجازی بودیم انقد کرونا و این چیزایه چرت اومد بهم خورد خلاصه با بهونه کات کرد رفت با یکی دیگه دنبال دوستی نبود.از شهره خودش رل زده این بار .ولی معلومه در حد رلن خب من مجازی بودم شناخت سخت بود .ولی چرا اینا هنو رلن چرا پس نامزد نمیکنن الان یه ماهه😐🤔
اَللهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم مرسی که فرستادی دعا کن خوشبخت شم .. چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده ات از ته دل ، گریه ات از سر شوق ، روزگارت همه شاد ،سفره ات رنگارنگ و تنی سالم و شاد ..... که بخندی همه عمر 🌺👌
اَللهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم مرسی که فرستادی دعا کن خوشبخت شم .. چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده ات از ته دل ، گریه ات از سر شوق ، روزگارت همه شاد ،سفره ات رنگارنگ و تنی سالم و شاد ..... که بخندی همه عمر 🌺👌
الان واقعا یه به تو چه گیر کرده تو گلوم روم نمیشه بگم😑
گفتی که😂
الان زندگی اون دیگه به تو مربوط نیس که بعدم معلومه که کلا اهل از این جور دوستیاس
🤔😐والا تو فاز این بشر من موندم احه پنج ماه کلی برام وقت گذاشت با خواهرش اینا حرف زدم یهو چند تا دلیل منطقیو دری وری پشت سر هم گفت سه روز بعدش اونیکه خالش معرفی کرده بود به گفته خودش رف با اون