2777
2789
مادر من روانپزشک هستند و نوروفیدبک و طرحواره تراپی رو با نظر پزشک توصیه میکنن کیس های مختلف رو شاهد ...

سلام برای افسردگی و استرس و اضطراب مفیده ؟ برای فوبیا ؟ اگر همکاری مریض کم باشه چی ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام برای افسردگی و استرس و اضطراب مفیده ؟ برای فوبیا ؟ اگر همکاری مریض کم باشه چی ؟

سلام

اینا همه همکاری زیاد بیمار رو میخواد 

اگر همکاری نکنن بهترین کار شروع با درمان دارویی هست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

سلام اینا همه همکاری زیاد بیمار رو میخواد  اگر همکاری نکنن بهترین کار شروع با درمان دارویی هس ...

تهران  روانشناس خیلی حاذق ولی قیمت مناسب میشناسید درمان استرس و اضطراب و افسردگی ناشی از این دو

ممنون اسم روانشناسی که میدونید رو لطف میکنید ببخشید زحمتتون میدم 

خواهش میکنم

دکتر الهام آقایی

بسیا مهربان و مسلط هستند

و اگه لازم نباشه ارجاع نمیدن روانپزشک 

خودم رفتم پیششون 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خواهش میکنم دکتر الهام آقایی بسیا مهربان و مسلط هستند و اگه لازم نباشه ارجاع نمیدن روانپزشک  ...

خدا خیرت بده دیگه گشتن برای یک روانشناسی که کسی تجربه اش کرده باشه داشتم شبانه روز میگشتم ممنون 

امیدوارم راضی باشید 

کلینیک حال خوب رفته بود اختیاریه 

دکتر الهام اقایی هم اونجا بود ولی اختیاریه چون به مریض ما دوره ممکنه ادامه درمان نده 

خوشحال میشم اگر روانشناس حاذق دیگه ای رو میشناسید معرفی کنید در هر صورت ممنون از لطفتون