2777
2789

میخام کنجد وسیاه دونه وخاکشیرم اضافه کنم 

خوبه یانه 😐

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اضافه میکنی خیلی خوشمزه تر میشعگه

خوشمزه که آره 

اما گفتم یه وقت همه رو باهم قاطی کنم بد نباشه😐😶

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

سیاه دونه فک نکنم‌خوشمز کنه اونو نزن

خوشمزه که آره سیاه دونه رو شنیدم خیلی خاصیت داره باعسل 

من براتقویت بدن میخام بخورم خیلی ضعف دارم

کنجد اره ولی سیاه دونه و خاکشیر نه دیگه 😣 کنجد میریزن پودر نارگیل 

سیاه دونه خواصش زیاده منم ضعف دارم خیلی 

بخاطر همین گفتم اضافه کنم

خوشمزه که آره سیاه دونه رو شنیدم خیلی خاصیت داره باعسل  من براتقویت بدن میخام بخورم خیلی ضعف د ...

سیاه دونه رو اگه پودر کنین سمی میشه 

اگرم تو عسل بزاری بمونه بازم سمی میشه بزن تونت بخون 

همون‌موقع که داری میخوری یکم بریز روش بخور

🧚‍♀️
سیاه دونه رو اگه پور کنین سمی میشه  اگرم تو عسل بزاری بمونه بازم سمی میشه بزن تونت بخون  ...

جدی اینو نمیدونستم 

سیاه دونه رو اگه پودر کنین سمی میشه  اگرم تو عسل بزاری بمونه بازم سمی میشه بزن تونت بخون  ...

نمیخام پودر کنم همینجوری میخام بریزم قاطی مغزای دگه باعسل