بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولا نظر دیگران اصلا مهم نیست مهم اینکه کدوم به دلت بشینه پول باشه ولی به اندازه صرفا زندگی رو تو پول نبینید شاید طرف اونقدر خسیس باشه که اصلا خرج نکنه دلیل مخالفت خانواده هم بدونید و با مناطق قانع کنید همین پول زیاد خوشبختی نمیاره و حتی شاید بدبختی هم به دنبال داشته باشه البته این نظر منه ازدواج انتخاب خود ادم پس خوب بهش فکر کن بعد انتخاب
دوتاشون همه چیزشون در یه سطحه خوبن و عالی فقط اون یکی پولداره من دوستش ندارم این یکی وضعیت مالی متوس ...
خب لابد علت مخالفت خانواده با اولی یه چیزی هست دیگه. بنظرم اون عامل مهمیه. اگه واقعا فقط بخاطر پول خانواده اصرار دارن گزینه دوم خب طبیعتا با توجه به اینکه گزینه اول هم از لحاظ اقتصادی مشکلی نداره گزینه اول گزینه مناسبتریه
اولا نظر دیگران اصلا مهم نیست مهم اینکه کدوم به دلت بشینه پول باشه ولی به اندازه صرفا زندگی رو تو پو ...
دقیقا منم همین نظرو دارم. پول زیاد برام مهم نیست فقط میخوام کنار اونی باشم که دوستم داره و دوستش دارم. وگرنه واسه پول که من خودم حسابدار بابامم به اندازه کافی بهم حقوق میده که خرج زندگیمون کنیم