2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سینره استفاده می کنم ولی هیچ نشد

گفت دوبار در روز ولی من یکبار استفاده کردم شاید بخاطر این باشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من استفاده کردم و راضی ام

از کدوم مدلش؟؟اون ک زیر ۴۰ ساله یا بالای ۴۰ ساله؟؟؟از چه نظر راضی بودی میشه نقدش کنی

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️
من سینره استفاده می کنم ولی هیچ نشد گفت دوبار در روز ولی من یکبار استفاده کردم شاید بخاطر این باشه

از کدومش میزدی شما؟؟؟ابرسانیش چطور بود؟؟

از کدومش میزدی شما؟؟؟ابرسانیش چطور بود؟؟

نمی دونم کدومه🤕

فقط قیمتش شد۶۰ تومن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

زیر چهل سال .من پوستم خشکه .دور چشمامم چروک داره. بعد از استفاده اطرافیان میگفتن خیلی بهتر شده

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
زیر چهل سال .من پوستم خشکه .دور چشمامم چروک داره. بعد از استفاده اطرافیان میگفتن خیلی بهتر شده

ینی رو چروکات تاثیر داشته؟؟؟وای اگه خوب کنه چروکارو دیگه همیشه همینو میخرم