2777
2789
عنوان

کمک

60 بازدید | 6 پست

من نی نی سایتو قبلا با ی اسم دیگه داشتم ولی توش زیاد نبودم حالا بعد این همه مدت اومدم 

یه تاپیکو وقتی قفل میکنیم میسه کسی رفت توش یا میشه حذفش کرد اخه دوستم یه اشتباه کرده رفتع با گوشی من یه تاپیک زده 

کی رفته ای ز دل که تمنا کنم تورا ؟کی بوده ای نهفته که پیدا کنم تورا ؟

دوستت خودتی دیگه 

حالا‌مگه کی میشناستت

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
دوستت خودتی دیگه  حالا‌مگه کی میشناستت

لابد یه اشتباهی کرده ک میگم نمیخام باشش اون تاپیک در ضمن شما که دعوا داری نیازی نیست که بیای اینجا اظهار نظر کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد یه اشتباهی کرده ک میگم نمیخام باشش اون تاپیک در ضمن شما که دعوا داری نیازی نیست که بیای اینجا ا ...

دعوا دعوا سر شیشه مربا 

اعصابت خط خطیه  فک‌نکن همه باهات دعوا دارن😊

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
دعوا دعوا سر شیشه مربا  اعصابت خط خطیه  فک‌نکن همه باهات دعوا دارن😊

شما درک نداری اگر چیز مهمی نبود نمیگفتم ک حذفش کنن