مستانهههههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 168 عنوان کمک 60 بازدید | 6 پست من نی نی سایتو قبلا با ی اسم دیگه داشتم ولی توش زیاد نبودم حالا بعد این همه مدت اومدم یه تاپیکو وقتی قفل میکنیم میسه کسی رفت توش یا میشه حذفش کرد اخه دوستم یه اشتباه کرده رفتع با گوشی من یه تاپیک زده کی رفته ای ز دل که تمنا کنم تورا ؟کی بوده ای نهفته که پیدا کنم تورا ؟ 1399/04/12 | 20:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
77_rozgol عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 30950 دوستت خودتی دیگه حالامگه کی میشناستت تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته لبخند بزن دوستم :)
مستانهههههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 168 دوستت خودتی دیگه حالامگه کی میشناستت لابد یه اشتباهی کرده ک میگم نمیخام باشش اون تاپیک در ضمن شما که دعوا داری نیازی نیست که بیای اینجا اظهار نظر کنی کی رفته ای ز دل که تمنا کنم تورا ؟کی بوده ای نهفته که پیدا کنم تورا ؟
هلنا۳۷۷ عضویت: 1399/01/20 تعداد پست: 1517 به نی نی یار بگو که حذف کنه اون یکی میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین
77_rozgol عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 30950 لابد یه اشتباهی کرده ک میگم نمیخام باشش اون تاپیک در ضمن شما که دعوا داری نیازی نیست که بیای اینجا ا ... دعوا دعوا سر شیشه مربا اعصابت خط خطیه فکنکن همه باهات دعوا دارن😊 تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته لبخند بزن دوستم :)
مستانهههههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 168 به نی نی یار بگو که حذف کنه اون یکی نی نی یار کجاس؟؟؟مرسی عزیزم 💓 کی رفته ای ز دل که تمنا کنم تورا ؟کی بوده ای نهفته که پیدا کنم تورا ؟
مستانهههههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 168 دعوا دعوا سر شیشه مربا اعصابت خط خطیه فکنکن همه باهات دعوا دارن😊 شما درک نداری اگر چیز مهمی نبود نمیگفتم ک حذفش کنن کی رفته ای ز دل که تمنا کنم تورا ؟کی بوده ای نهفته که پیدا کنم تورا ؟