2777
2789
عنوان

بیایید یه چیز خنده دار بگم بهتون

270 بازدید | 9 پست

دیشب شب اولی بود ک بخاری وصل کردیم یکم دردسرکشیدیم بخاطر لوله و دودکشش واینا بنا اوردیم جای لوله باز کرد خلاصه داستان داشتیم.

خودمون نگران بودیم مشکلی نباشه خدایی نکرده گازش شیلنگش لوله ش اینا.خطری نباشه

حالا پسرم ک هنوز چهار سالش نشده  دیشب موقع خواب یهو گفت ما امشب میمیریم.فقط همین کلمه.اولین بارشم بود

حالا منو شوهرم نگران بودیم خدایی نکرده چیزی نباشه به دل این بچه افتاده باشه خلاصه خوابیدیم اما با استرس چند بار وسط خواب بیدار شدم ببینم زنده ایم یامرده.خنده دار بود برامون این پدر سوخته دیشب مارو استرس داد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فوبیای روزای اول زمستون هر ساله من

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

همیشه از باز بودن دودکش مطمئن باشین یه فامیل ما زن و شوهر سر همین اتفاق فوت کردن

اره عزیزم خدا رحم کرد یه دودکش بود کلا سرش سیمان بوده ما نمی دونستیم دوشب همینجوری روشن بوده یه دفعه بخاری یه صدای بدی داد و خاموش شد رفتیم نگاه کردیم دیدیم اصلا دودکشی نیست سرش سیمانه بنا اوردیم دوباره جای دیگه لوله باز کردیم

اره عزیزم خدا رحم کرد یه دودکش بود کلا سرش سیمان بوده ما نمی دونستیم دوشب همینجوری روشن بوده یه دفعه ...

خدا رحمتون کرده.  واقعا مراقب باشین 

این زن و شوهره تازه امده بودن تو اون خانه و خونه چند سال خالی بوده و بعد معلوم شد زنبور تو دودکش کندو درست کرده بوده اینها هم فقط بالا دودکش دیده بودن سالمه. داخلش نگاه نکرده بودن که ببینند باز هست یا نه

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.