2777
2789
بیشترمون ترسامون مثه همه 

من از مرگ عزیزام هم خیلی میترسم،

وای چند وقت پیش یدفعه به این فکر کردم ک اگه من بیهوش بشم و همه فک کنن من مردم بعد ببرن خاک کنن بعد توی قبر بهوش بیام چی😱😱😱

تو نخ ما نباش گره میخوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ‌ترسناک صدات کنن؟😥😨

واقعیه چون توی فامیلم اونایی بزرگن سنشون زیاده زیاد ازاین اتفاق ها واسشون افتاده زمان قدیم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
حل شدنی نیست  میخوان من از شوهرم جدا شم بابا زندگیمو میخوان بهم بریزن من دوتا بچه دارم و از زن ...

وا چرا باید همچین کاری بکنن. وقتی تو زندگیتو دوس داری انشالا مشکلت حل بشه

مار کجا بود تو خونه 😐😐

چ ترسایی پیدا میشه ها

من از مردن اطرافینامو خودم میترسم 

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

ازخونه دارنشدن میترسم.هرچی می دوییم،دورترمیشیم از این آرزو😔😔😔

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
واقعیه چون توی فامیلم اونایی بزرگن سنشون زیاده زیاد ازاین اتفاق ها واسشون افتاده زمان قدیم

وووی یاخدا تصور کردم چ وحشتناک😨

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
حسودی  چی میتونه باشه خدایی منم خیلی برام سئواله آخه چرا اینکاررو میکنن

اخه تو ک غریبه نیسی واقعا نمیدونم چی بگم ادم ب دختر خودش خواهر خودش حسودی کنه وای خدا کمکت کنه اتشالا

وووی یاخدا تصور کردم چ وحشتناک😨

اره 🤕

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊