2777
2789
عنوان

معجزه ی امام رضا برای من

3529 بازدید | 96 پست

سلام دوستان پیشاپیش شب میلاد امام مهربانی امام رضای عزیزمو بهتون تبریک میگم و از خدای مهربون میخوام به حق برکت این مولود حاجت رواتون کنه الهی دلهاتون شاد لبتون خندون روزیتون فراوران تنتون سالم باشه .الهی خدا بهتون لبخند بزنه .عزیزان اول بگم من از قبل مطلب رو تایپ نکردم و دستمم و کنده لطفا چرخهاتونو بزنین برگردین کامل شده اش و بخونبن .راستش تایپ کردم ولی هر کاری کردم ارسال نشد .

و اما ماجرای منو امام رضا .اینحوری شد که من بهمن ماه سال گذشته.یه عمل مامو پلاستی داشتم از شمال که خونه ی خودمه اومدم تهران خونه ی مادرم تا عمل کنم خدا رو شکر عمل خوبی داشتم به دستور پزشک یه چند روز بعد از عمل باید مراجعه میکردم اگر مشکلی نبود برمیگشتم شهر خودم حالم خوب تا یه روز قبل از مراجعه به پزشکم از همه ی خوراگیها حالم بد میشد حتی از بوی غذا شبیه باردارها شده بودم دخترمم اومد خونه ی مادرم و بهم سر زد گفت فردادصبح میام دنبالت میبرمت دکتر وقتی رفت من متوجه شدم پای راستم یه جوری شده انگار من روش مسلط نیستم یه جوری انگار سبک شده بود به دخترم گفتم گفت الان که دکترت نیست فردا صبح میریم پیشش اون شب خوابیدم فردا صبح برای نماز بیدار شدم پسرم سرباز بود و خونه مادرم بود صبح که داشت میرفت پادگان نگاهش کردم دلم براش ضعف رفت پسر کوچلوی من مردی شده بود صداش کردم تو اغوشم فشردمش و بوسیدمش و به خدا سپردمش بعد از نماز بلند شدم که برم سر جام و بخوابم که یهو یه جوری شد احساس کردم من یه طرف بدنمو حس نمیکنم و بعد یه فشار شدیدی به بدنم وارد شد جوری بود که انگار یه جاروبرقی قوی از یه طرف سرم منو میخواد درون خودش بکشه با تمام توان دادزدمو مادرمو صدا کردم دیگه نه چشم میدید نه متونستم حرکت کنم نه حرف بزنم فقط خیلی ضعیف صدای مادرمو میشنیدم که با اضطراب صدام میزد و خدا رو صدا میکرد و سوره حمد میخوند و دیگه هیجی نشنیدم چند لحظه ای کشید که دوباره گوشهام شنید صدای مادرم بود که میگفت عزیزم نترس سردته داری میلرزی به سختی نفس میکشیدم کم کم چشمم نور رو حس کرد به سختی شروع کردم با مادرم حرف زدن تا نترسه بهش بگم خوبم ولی زبونم سنگین بود به زحمت بهش حالی کردم که به دخترم خبر بده دخترم فورا همراه با دامادم اومدن سعی کردم تا رسیدن اونا خودمو جمع جو کنم که نترسن با کمک مادرم نشیتم دیدم سمت راستم قدرت حرکت نداره تقریبا فلج شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب ..التماس دعا دارم دوستان...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

التماس دعا خواهری🙏توروخدا خیلی دعام کن😢

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼