2777
2789
عنوان

قرص پیرینتال برا بارداری ...

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 30 پست
چرا نگرانی؟؟ پایین هم باشه لیدی میل میدن خوب میشی اینکه نگرانی نداره..

اخه سنم کمه جاریمم دوقلو اورده هرکدوم سه کیلو هی میزنه تو سر خودمو شوهرم ک بچه ی شما ریزه میشه و از این حرفا نمیخام کم بیارم 

من عاشق شوهرمم عاشق بچه ی تو دلیمم😍
اره اشتهای منم زیاد شده همش نگرانم وزن بچه ام پایین باشه یا ریزع باشه

بیشتر ارثیه. آبجی من تا 6 ماه اب میخورد بالا میورد با سرم زنده بود .کلا تو بارداری 6 کیلو اضافه کرد .

پسرش 38 هفته بدنیا اومد 3600

من خورد و خوراک عالی یکبار بالا نیوردم همچی میخوردم دخترم 42 هفته 3160😂😂

پسر ابجیم به باباش رفته استخون بندی مر و هیکلی 😂 دختر منم مثل خودمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه سنم کمه جاریمم دوقلو اورده هرکدوم سه کیلو هی میزنه تو سر خودمو شوهرم ک بچه ی شما ریزه میشه و از ...

جاریت خیلی کودنه... هنر که نکرده اصلا دست مادر نیست وزن بچه و به سن و سالت هم نیست..چند سالته؟؟

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
بیشتر ارثیه. آبجی من تا 6 ماه اب میخورد بالا میورد بت سرم زنده بود . پسرش 38 هفته بدنیا اومد 3600 ...

واقعا؟اگ اونجور باشه ما کل خانوادمون هیکلی هستیم مامانمم پنج کیلو بدنیا اورده ابجیمم ۴/۵۰۰

اینو دکترم داده بگم بنظرت برام مینویسه؟ک بخرم؟

اینا ازاد  باید بخری.گرونتره.پرینا مکس ۲تاورقه تو هرورق ۱۵تا.۱۹۰ تومن شد.پرگنا کر اول بارداری میخوردم ارزونتره.پریناتالم که از جفتش ارزونتره

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
جاریت خیلی کودنه... هنر که نکرده اصلا دست مادر نیست وزن بچه و به سن و سالت هم نیست..چند سالته؟؟

۱۷سالمه جاریم ۳۲بعد ۱۷سال بچع اورده

اینا ازاد  باید بخری.گرونتره.پرینا مکس ۲تاورقه تو هرورق ۱۵تا.۱۹۰ تومن شد.پرگنا کر اول بارداری م ...

اها ممنون اینسری ک رفتم حتما میخرم 

اخه سنم کمه جاریمم دوقلو اورده هرکدوم سه کیلو هی میزنه تو سر خودمو شوهرم ک بچه ی شما ریزه میشه و از ...

سالم باشه چکار به وزنش داری.من شنبه میرم سونو وزن واسه۳۱هفته.میام بهت میگم چقدر بود.دلستر روزی دوتا لیوان میخورم آب زیاد.پروتئین .میوه.حالا ببینم اینا با مولتی ویتامین چقدر موثر بوده

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁

اصلا به سن و سال نیست باور کن،، شیرموز خوبه بخور لبنیات مصرف کن مرغ و گوشت و ماهی بخور چیزایی که سالم هستن رو بخور مثلا دلستر برا وزن بچه خوبه ولی خوب نیست براش سعی کن نخوریش،،بستنی هم خوبه ولی هفته ای دوسه تا بخور هرروز نخور..شما هنوز مونده برا وزن گیری جنین از سی هفته به بعد بیشتر وزن میگیره بچه ت

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
سالم باشه چکار به وزنش داری.من شنبه میرم سونو وزن واسه۳۱هفته.میام بهت میگم چقدر بود.دلستر روزی دوتا ...

حتما خبر بده منم شنیدم دلستر وزن اضافه میکنه واقعا تاثیر داره؟

از الان تمرین کن بیخیال این حرفا بشی. محل ندی و جدی برخورد کنی. بگو هر وزن و ظاهری داشته باشه عزیزه خانواده شه مهم عقل و شعوره و تربیته.

اگر اینطور پیش بره فردا روز بچه این سفیده بچه اون سیاهه قد این بلنده قد اون کوتاهه این شعر خوند اون نخوند و .... دیوانه میشی.

من باشم میگم از خانمی به سن شما بعیده اینطوری حسودی کنه . مقایسه لازم نیست  همه بچه ها عزیزن برای خانواده ، با هر خصوصیاتی باشن😂😂

اصلا به سن و سال نیست باور کن،، شیرموز خوبه بخور لبنیات مصرف کن مرغ و گوشت و ماهی بخور چیزایی که سال ...

شیر ک اصلا نمیتونم با ماهی ولی بقیه رو میخورم بستنیم خیلی دوست دارم