2777
2789
عنوان

بچه ها کرونا گرفتم

205 بازدید | 19 پست

از شنبه هفته قبلی تا الان علائم و دارم امروز اسهال شروع شده ..ولی دیگ علائمی ندارم ..تا چند روز بعد تو خونه باشم ..؟

میشه واسه نینیم یه صلوات بفرستین ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا چقدر زیاد شده؟ علائمت چی بود؟

سردرد .چشم درد .لثه هام همه عفونت کرده..حس چشایی و رویای ندارم ..بدن درد شدید .دل پیچه استفراغ. ابریزش بینی گلودرد ..چشامم تار میبینه ..اره خیلی خیلی زیاد شده کل خانوادمم گرفتن

دوست خوبم شما به چه طریق  مبتلا و ناقل شدین ؟ رعایت نمیکردین ؟

ن همش خونه بودم .قرنطینه چون باردارم .ولی از خانوادم گرفتم .حالا یا بیرون رفتن یا هرچی نمیدونم

سردرد .چشم درد .لثه هام همه عفونت کرده..حس چشایی و رویای ندارم ..بدن درد شدید .دل پیچه استفراغ. ابری ...

بارداری؟

شوهر منم بدن درد و قرمزی چشم و تب داره منم باردارم دارم سکته میکنم اگه منم گرفته باشم چی میشه؟