2777
2789

سلام 

دوستان کسی اطلاعی داره نیروی خانم برای پلیس فرودگاه چطوره؟

شیفت شب داره؟ 

البته در مقطع درجه داری

اگر اوکی بشه قراره اونجا فعالیت داشته باشم،

برای همین ممنون میشم کمکم کنید

من یکی از دوستام هست اونجا استخدام شده فرودگاه شهرستان خودمون راضی هست خیلی. مثلاً کارای بازرسی اینا انجام میدن حالا دقیقشو نمیدونم ولی بیشتر حال میکنن تا کار چون کارشون سبک هست تو فرودگاه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم فرق داشته باشه من قسمت پلیس فرودگاه هستم.  فرق نداره؟

اونم پلیس فرودگاه ولی من هربار رفتم همینطوری میچرخه واسه خودش

حالا من دقیقم نمیدونم از همکارایی که اونجا کار میکنن بپرس ببین چطوریه 

شیفت شب هم دارن ولی دوست من راضی هست

چادر باید بپوشن دوستم چادر میپوشه شاید چون شهرستان مرزی هست اجبارشون میکنن. 

فحش خورش ملسه😂 سعی کن میری خوش اخلاق باشی فقط ما از این بداخلاق هاش متنفریم😖

من که همیشه با اون قسمت بازرسی‌هاشون دعوام میشه

فکر کن الکی گیر میدن من چادر سرم بود به منم گیر دادن دیگه یک دعوایی راه انداختم باهاشون خفه شدن

حال ادمو از هرچی دین بهم میزنن یه عده

اونم پلیس فرودگاه ولی من هربار رفتم همینطوری میچرخه واسه خودش حالا من دقیقم نمیدونم از همکارایی که ...

به خورده کارش مسخره نیست؟

از این هایی که جلوی در اول وسایل رو می‌گردن بعد میرن داخل منظورت؟ 

به من گفتن با متهم سرو کار دارم، ماموریت، تعقیب و ریز و.... 

به خورده کارش مسخره نیست؟ از این هایی که جلوی در اول وسایل رو می‌گردن بعد میرن داخل منظورت؟  ...

اخه همیشه که متهم نیست بعدم فکر نکنم خطری داشته باشه. دوره دیده هستی؟ البته دوست من رشته‌اش یه چی دیگه بودا اشنا داشت بردنش. نه بابا چه ضایعی خیلیم کلاس داره تو فرودگاه محیطشم درست حسابی ادمای خوب و خوشگل میبینی حالا بری تو یک محیطی مثل دادگاه یا بیمارستان از زندگی سیر میشی از بس که افسرده هستن ادم بدبخت میبینی دلت می پوسه. مخصوصا واسه روحیه ما خانما. اینارو دقیق به صورت ناشناس خودتم نرو یکی بفرست از همکارای خانم بپرسن طرف بگه میخوام استخدام بشم شهر خودمون که توضیح بدن نگه برای همونجا هم هست که دروغ تحویلش ندن از سر حسادت هم از قسمت مرداشون بپرسه هم خانماش

وا ربطی به مادر نداره هرکی میخواد بره فرودگاه که نباید چادر سرش باشه. 

نه بابا میگم یعنی طرف روانی بود الکی گیر داد دیگه وای به حال اینکه طرف مانتو تنش باشه به خشتکش الکی گیر میدن بعضیاشون مریضن 

باز یک خانمه بود میگفت ناراحت نباش این اخلاقش همینطوریه الکی گیر میده 

من شلوارم از اینا بود که یک ذره ها نه خیلی که معلوم باشه از مهمونی داشتم میرفتم فرودگاه مانتومم بلند بود اینا بازرسی کردن دیدن سر زانوم یکم باز هست در حد خیلی کم بعد چادری ام هستم بیشعور برگشت گفت برو امر به معروفت کنه همکارمون گفتم دهنتو ببند بابا دیگه منم چادری ام واسه منم نطق میکنی خلاصه دعوامون شد میگفت از دوربینا چک میکنیم اگر چادرت بره کنار گفتم چک کن تا جر بخوری طرف مشکل داشت