2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😔

139 بازدید | 9 پست

یکی از دوستام که تو فامیلمونه همه رازاشو به من گفته به دختر عمشم گفته من حرفاشو پیش خودم نگه داشتم ولی دختر عمه ش بهش یه دستی زده فهمیده به من گفته

بهش گفته من همه رازاشو فاش کردم براش توضیح دادم و خواستم رو در رومون کنه ولی میگه دخترعمم نگفته ولی من مطمئنم کار اونه چون قبل اینکه دوستم بیاد پی ویم اون منو بلاک کرد کلی حرفایی زد که دلمو شکست 

دیروز یه ساعت تمام گریه کردم

امروز صبحم همه چیو به مامانم گفتم مامانم گفت محل نزار ولی من دوستمو خیلی دوس دارم نمیخام اینجوری بشه 

نمیدونم باید چیکار کنم واقعا

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

انقدر غصه خوردم که حد نداره شما بگین من چیکار کنم

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نباش .زمان همه چیزو ثابت میکنه

دختر عمه ش هم پشت سر من هم دختر خالم همیشه کلی حرف زده مامان و بابا و داداشش خیلی آدمای خوبین نمیدونم این چرا اینجوریه

ببین گلم از اینکارت درس بگیر جای گریه کردن. اینا همه میشن بعدها برات یه تجربه بزرگ 

چه درسی بگیرم اخه؟؟

من واقعا رازشو فاش نکردم و حتی به مامانمم که همه چیمو میدونه نگفتم حتی پیاماشم پاک کردم که یه وقت کسی از گوشیم نخونه

به نظر من بزار خودش متوجه اشتباهش بشه اون وقت خیلی پشیمون میشه چون شما هرچی الان بهش بگی اون اصن گوش ...

از کجا متوجه بشه وقتی دختر عمه ش انقدر منو تخریب کرده جلوش

چه درسی بگیرم اخه؟؟ من واقعا رازشو فاش نکردم و حتی به مامانمم که همه چیمو میدونه نگفتم حتی پیاماشم ...

درس اینه که با همه افراد دور و برت تا یه حدی رابطه داشته باشی. نه راز به کسی بگو و نه اینقدررر با کسی صمیمی شو که راز بهت بگه و اگرم خواست کسی بهت بگه تذکرات لازم رو بهش بده که اگه اعتماد داری بگو فردا روزی به هر دلیل درز کرد نندازن تقصیر تو. خلاصه اینکه همیشه یه حریمی داسته باش.الان دیگه دوستی ها دوستی نیست گلم آدم بدترین ضربه ها رو از همین به ظاهر دوستا میخوره

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
درس اینه که با همه افراد دور و برت تا یه حدی رابطه داشته باشی. نه راز به کسی بگو و نه اینقدررر با کس ...

اونم دقیقا همین فکرو راجع به من میکنه