2777
2789

طلا شده گرمي ٨٨٨ 

استرس تمام وجودمو گرفته آيندمون چي ميشه؟؟

اصلا ته اين وضعيت به كجا ميخواد برسه😭😭😭

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان ۴۰ ساله بلا سرمون اومده😉😉😉اینا آثارشه 

ببین اینجا اینارو‌نگو‌‌میترکوننت😕ازادی بیان اینجا صفره

تاوان عشق را دل ما هرچه بود داد..چشم انتظار باش در این ماجرا تو هم.،!🖤
ببین اینجا اینارو‌نگو‌‌میترکوننت😕ازادی بیان اینجا صفره

اینجا بترکم هزار جای دیگ میگم 😗😗😗حقیقت تلخه و خوشحال میشم بابت گفتن حقیقت اینجوری میکنن چون اون وقت همه میدونن ک حقیقته و درست گفتم و اینکه به گفته هام پافشاری میکنم ✋✋✋💋💋💋💋مرسی عزیزم

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
اینجا بترکم هزار جای دیگ میگم 😗😗😗حقیقت تلخه و خوشحال میشم بابت گفتن حقیقت اینجوری میکنن چون اون و ...

دمتون گرم ❤️

به امید آزادی 

امیدوارم همیشه در امان باشید🌹

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
اینجا بترکم هزار جای دیگ میگم 😗😗😗حقیقت تلخه و خوشحال میشم بابت گفتن حقیقت اینجوری میکنن چون اون و ...

ایول✌🏽

تاوان عشق را دل ما هرچه بود داد..چشم انتظار باش در این ماجرا تو هم.،!🖤

بله وقتی یه خدا بی خبری میاد وعده وعید دروغ میده اب وبرق وگاز مجانی میکنم یه عده ریختن تظاهرات کردن الان داریم پول برق خدا تومن میدیم لعنت بهش والله بزار اینجا مارو بترکونن به درک وقتی من نمیتونم شکم بچه ام سیر کنم چه فایده داره هروز داره سفره ها خالی تر میشه 

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه

دم از جمهوری اسلام زدن کو پس کجا.تاکی دزدی اخه اون بیشرف نشسته اون بالا فقط داره نگاه میکنه توکه نقش مترسک داری عرضه نداری یه کشور اداره کنی.تمام گناهان جوونهای الان که نمیتونن ازدواج کنن گردنشون مدیون ما وبچه های ماهستن که یه زندگی سالم ازشون گرفته شده 

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه

زمانی ک بنزین ۳۰۰۰ تومن شدو همه چی باهاش کشید بالا اون پایینیا خراب شدن ولی مگ میشه رهبر مملکت به پایینیا بگه حق ندارین گرونی کنین کسی جرعت داره گرون کنه؟

چرا سکوت؟همه تقصیرا افتاد گردن یکسری ادم نفهم 

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

چه جالل اين تايپيك رو من زدم تا صفحه ١٠،١١رفت آخرش هم تركيد ولي الان هست با فقط ١٥تا كامنت😂

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️