2777
2789
برا دوست منم دعا کن بی زحمت 8 ساله منتظره.  سایه لطف و کرم آقا تو زندگیت مهربون

چشم حتما،امشب حرم بودم براهمه دعا کردم ،فدات😘😘

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
وای فداتشم چقدر خوب .لطف میکنی درحقم.اسمم سمیرا.سلام منو هم به امام رضا برسونید.تشکر

فداتشم گلم امشب حرم بودم،برات دعا کردم وعکس ازحرم مخصوصه خودت گرفتم حیف ک لود نمیشه 🤩

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم گلم امشب حرم بودم،برات دعا کردم وعکس ازحرم مخصوصه خودت گرفتم حیف ک لود نمیشه 🤩

عزیزم ممنونم ازت خیییییلی لطف کردی.خداخیرتون بده ❤⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

عزیزم ممنونم ازت خیییییلی لطف کردی.خداخیرتون بده ❤⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

فداتشم گلم انشالله امروز هدیه میگیری ازآقا

خیلی گلی .ممنونم مهربون ❤

😘😘😘😘😘

از امام رضا میخوام به حق جوادش همین انتقال برات مثبت بشه و سالم دنیا بیاد اجی منم احتمالا ای وی اف کنم هزینش سر جمممع چقد میشه هشت ساله نازایی دارم

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
از امام رضا میخوام به حق جوادش همین انتقال برات مثبت بشه و سالم دنیا بیاد اجی منم احتمالا ای وی اف ک ...

ممنونم عزیزدلم خیلی سخته کاش خدا این بار بخواد . انشاالله همه منتظرا خدابهشون یه بچه سالم بده. شما تاحالا درمانی نکردین؟ ازمن با داروهام ۱۰ تومن شد.کدوم شهرهستین عزیزم؟

ممنونم عزیزدلم خیلی سخته کاش خدا این بار بخواد . انشاالله همه منتظرا خدابهشون یه بچه سالم بده. شما ت ...

آجی من اهوازم  تنبلی تخمدان دارم و شوهرم اسپرمش ضعیفه عمل واریکوسل کرد بی نتیجه بود منم باز لوله هام عفونت کرده شنبه عکس رنگی دارم اگر شدت التهاب لوله هام زیاد باشه تنها راهم ای وی افه دیگه ته خطم تازه اگر ای وی اف کنم و مثبت نشه منو دیونه میکنن از بس غر میزنن بهم

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
ممنونم عزیزدلم خیلی سخته کاش خدا این بار بخواد . انشاالله همه منتظرا خدابهشون یه بچه سالم بده. شما ت ...

انشاالله ک مثبت میشه از همون لحظه ک تو شکمت میذارن باهاشون حرف بزن دست بزار رو شکمت دعاکن براشون من درمان های که کردم عکس رنگی خوردن چهار سال متفورمین چند دوره کلومیفن بعدش لتروزل سینال اف شوهرمم عمل واریکوسل 

آجی من اهوازم  تنبلی تخمدان دارم و شوهرم اسپرمش ضعیفه عمل واریکوسل کرد بی نتیجه بود منم باز لول ...

چرا میگی ته خطم !...  ivfتازه شروع کاره .منم مشکللتم خیلی کم بود ولی اومدمivf.توکل بخدا خدا باید بخواد عزیزم. شوهرت غر میزنه یا فامیل؟ توجه نکن گلم میدونم چقدر سخته من غرنمی شنوم ولی سوال جوابم می

کنن هرجا برم.نگاهشون که نگم برات.کسی که من یه کلمه باهاش حرف نزدم یه جوری بمن میگه پس چرا بچه نمیارین؟ دیگه وقتش رسیده هااااا.اصلا شوک شدم .ما چاره ایی نداریم جز همین راهها رو رفتن تا دیرتر نشده گلم برو دنبالش حداقل تلاششمون و میکنیم بقیه اش و به خدا بسپار
پ

انشاالله ک مثبت میشه از همون لحظه ک تو شکمت میذارن باهاشون حرف بزن دست بزار رو شکمت دعاکن براشون من ...

چشم  عزیزم.فکرکنم دیگه بگنiuiکن بنظرم انجام نده ومستقیمivfو انتخاب کن .بخدا من خیلی دعا میکنم همش میگم خدایا به همه اونایی که منتظرن بچه سالم و صالح بده بمنم بده
.امیدت بخدا باشه دکترا وسیله ان واقعا

چرا میگی ته خطم !...  ivfتازه شروع کاره .منم مشکللتم خیلی کم بود ولی اومدمivf.توکل بخدا خدا بای ...

عزیزم خیلی خوب درکت میکنم اطرفیان واقعا عذابمون میدن ولی شوهرم کم تحمله همش میگه چقد خرج کنم چقد بدو بدو کنم در مطبا از یه طرفم بچه میخواد .تو کل فامیل انگشت نما شدم تنها کسی که تو کلللل فامیل نازایی داره منم دیونم کردن سنمم کمه چون زود ازدواج کردم اما بازم فشار عصبی زیادی رو تحمل میکنم انشاالله انتقال شما مثبت بشه بعدشم خدا یه نگاهی به منم بکنه

چشم  عزیزم.فکرکنم دیگه بگنiuiکن بنظرم انجام نده ومستقیمivfو انتخاب کن .بخدا من خیلی دعا میکنم ه ...

دکترمم گفت احتمالا بهت بگم باید ای وی اف کنی فقط قبلش باید ببینم لوله هات چطورن منم راضیم به رضای خدا ولی اینکه این همه سختی ای وی بکشی منفی بشه وحشتناکه ... راستی شما آمپول هاتو خودت تزریق میکردی یا هر روز میرفتی درمانگاه