2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر عزیز همه راه حلهایی که دوستان گفتن و خوندم همعگی تجربه های شخصی خودشونه.یکی میگی ناز بکش یکی ...

من چندین بار گفتم که قهرت زیاد طول نکشه فقط گوش میده عمل نمیکنه

اخه خود ارضایی که میکنه حالمو بد میکنه

بعد از آشتی تون ی وقتی ک حوصله داره و خسته نیست

مثلا زمانی ک از سرکارش اومده نگو بعدظهری یا روز تعطیلی ی ربع باهاش صحبت کن بگو غمگینت می‌کنه این کارش 

اگه از هر دری وارد شدی قبول نکرد بگو پس منم مجبورم مثل تو این کارو کنم و در ظاهر مصمم باش برای انجام دادنش اما واقعا این کارو نکن اما نشون بده ک انجامش میدی تا اونم بفهمه چقدر کارش بده

ولی ببین قلق شوهرت چیه شاید ما خبر نداریم  اما اگه تو ب خودت ایمان داشته باشی نیاز نیس همش دنب ...

تا بیاد و اوضا اروم بشه من به فنا رفتم یعنی شرایط روحیم طوری شده که حتی حوصله بازم و همراهی با بچمو هم ندارم

بعد از آشتی تون ی وقتی ک حوصله داره و خسته نیست مثلا زمانی ک از سرکارش اومده نگو بعدظهری یا روز تعط ...

چندین با من خودم پیامهایی دیدم تو گوشیش ولی بهم گفت که باید به من اعتماد داشته باشی و منم پذیرفتم ولی حالا خودش نمیخواد اعتماد کنه

تا بیاد و اوضا اروم بشه من به فنا رفتم یعنی شرایط روحیم طوری شده که حتی حوصله بازم و همراهی با بچمو ...

خب توام بهش بگو اون زمان خودش اونطوری گفته پس اونم بایدبهت اعتماد داشته باشه

بعد از آشتی تون ی وقتی ک حوصله داره و خسته نیست مثلا زمانی ک از سرکارش اومده نگو بعدظهری یا روز تعط ...

یه بار بهش اعتراض کردم منکر شد بعدش بهش گفتم من هم این کار رو میکنم گفت بهم ربطی نداره. 

خب توام بهش بگو اون زمان خودش اونطوری گفته پس اونم بایدبهت اعتماد داشته باشه

اونم گفتم ولی باز بی نتیجه بود. من اهل نماز و روزه هستم ولی اون نه قبلنا میخوند بعد ترک کرد قران آوردم قسم خوردم حتی اونم قبول نکرد

یه بار بهش اعتراض کردم منکر شد بعدش بهش گفتم من هم این کار رو میکنم گفت بهم ربطی نداره.  

یکی از بچه ها میگف شوهرم بهم سرد و بود و بهش گفتم اگه اینطوری پیش بری مجبورم خود ارضایی کنم میگه وقتی میرفتم حموم از دروغ سرو صدا میکردم ک فکر کنه دارم خود ارضایی میکنم چند بارم رفتم اتاق درو قفل کردم و طوری سرو صدا میکردم ک انگار دارم....

میگف شوهرم ترسید و اومد جلو 

البته در واقعیت این کارو نمی‌کرده بنده خدا فقط در ظاهر ک شوهرش بترسه😂

یکی از بچه ها میگف شوهرم بهم سرد و بود و بهش گفتم اگه اینطوری پیش بری مجبورم خود ارضایی کنم میگه وقت ...

به خاطر خود ارضایی اش هم زود انزالی گرفته  و وقتی هم میگم به خاطر خود اراضیی شه منکر میشه . من بچه هفت ساله دارم پسرمم هم با ما میخوابه وسط مون که یه وقت دستم به بدن آقا نخوره خودشم سوپر مارکت داره و شبها ساعت یک میاد خونه خود ارضایی و هم صبحها که من سر کارم و مغازه اونو شاگردش باز میکنه انجام میده 

منم نماز میخونم اما شوهرم نماز نمی‌خونه خیلی بده😔😔😔😔

اون اولا میخوند روزه میگرفت بعد ترک کرد اولا که ازش قول گرفته بودم که لب به مشروب نمیزنه حتی دست خط هم ازش گرفته بودم ولی زیر همشون زد