منو شوهرم رابطمون دوستانه و صمیمی هست و شوهرم خییلی دوستم داره اما یه مشچلی که داره با توجه به همه خصلت های اخلاقیش که همه خوبن متاسفانه رفیق بازه اما اینم بگم که قبل ازدواجمون خیلی بیشتر بود جوری که هر روز باید دوستاشو میدید اما چند باری که با مهربونی و غیر مساقیم باهاش حرف زدم گفتم دوست دارم کم تر بری پیش دوستات و الان نسبت به اون موقعه خیلی کمتر شده امادوست دارم کاملا قطع بشه چون از دوستاش خوشم نمیاد و در خور شخصیت شوهرم نیستن اینم بگم که ما 4ماه هست که عقد کردیم از طرفی میگم از دریچه سیاست وارد شم رک بهش نگم نباید دوستاتو ببینی چون میترسم لج کنه و یواش یواش بکشمش کنار و از طرفی هم میگم بشینم حرف بزنم مستقیم بگم نمیخوام دیگه با دوستات باشی و باید سیمکارتتو عوض کتی... واقعا موندم چیکار کنم😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اولا مواظب باش دورهمیچیزی مصرف نکنن بعدم بگه ندارین دوتایی برین تفریح به بهونه کرونا بهش گوشزدکن سرس ...
خودشم رفیق بازیشو قبول داره و قبل عقدمون گفت وقتی ازدواج کردیم از رفیق بازی دست میکشم 😢میدونی دوستاشادمای خوبی نیستن میترسم مامادر شوهرمن چند باری بهم گفت نذار بره پیش دوستاش