2777
2789

منو شوهرم رابطمون دوستانه و صمیمی هست و شوهرم خییلی دوستم داره اما یه مشچلی که داره با توجه به همه خصلت های اخلاقیش که همه خوبن متاسفانه رفیق بازه اما اینم بگم که قبل ازدواجمون خیلی بیشتر بود جوری که هر روز باید دوستاشو میدید اما چند باری که با مهربونی و غیر مساقیم باهاش حرف زدم گفتم دوست دارم کم تر بری پیش دوستات و الان نسبت به اون موقعه خیلی کمتر شده امادوست دارم کاملا قطع بشه چون از دوستاش خوشم نمیاد و در خور شخصیت شوهرم نیستن  اینم بگم که ما 4ماه هست که عقد کردیم از طرفی میگم از دریچه سیاست وارد شم رک بهش نگم نباید دوستاتو ببینی چون میترسم لج کنه و یواش یواش بکشمش کنار و از طرفی هم میگم بشینم حرف بزنم مستقیم بگم نمیخوام دیگه با دوستات باشی و باید سیمکارتتو عوض کتی... واقعا موندم چیکار کنم😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره کم کم ازدوستاش دورش کنی اگریباره دوربشه بازم طاقت نمیاره برمیگرده پیششون وتلاشت بی ثمر

خودمم همین حسو دارم میترسم برگرده بخاطر همین میخوام یه سیمکارت بگیرم براش که دوستاش شمارشو نداشته باشن

خودمم همین حسو دارم میترسم برگرده بخاطر همین میخوام یه سیمکارت بگیرم براش که دوستاش شمارشو نداشته با ...

بالاخره که دوستاشو میبینه بعدم خودشم یکباره نمتونه دوستاش کناربزاره بنظرم کم کم جلوبرو

اولا مواظب باش دورهمی چیزی مصرف نکنن بعدم بچه ندارین دوتایی برین تفریح به بهونه کرونا بهش گوشزدکن سرسنگین باش یا الکی خودت بزن مریضی یکم بترسه یادراخر مث خودش رفتار کن بخودش بیاد بگو مجردی تموم شد دیگه متاهلی خوش باش

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
اولا مواظب باش دورهمیچیزی مصرف نکنن بعدم بگه ندارین دوتایی برین تفریح به بهونه کرونا بهش گوشزدکن سرس ...

خودشم رفیق بازیشو قبول داره و قبل عقدمون گفت وقتی ازدواج کردیم از رفیق بازی دست میکشم 😢میدونی دوستاشادمای خوبی نیستن میترسم مامادر شوهرمن چند باری بهم گفت نذار بره پیش دوستاش 

خودشم رفیق بازیشو قبول داره و قبل عقدمون گفت وقتی ازدواج کردیم از رفیق بازی دست میکشم 😢میدونی دوستا ...

ب بزرگترشم بگو نثیحتش کنن یا سیمکارتش گم گور کن.یا شماره هاشون مسدود کن منم همینکارارو کردم خیلی کمتر شده در حد ماهی یبار هی زرت زرت بهش زنگ میزنم بهانه میارم کجایی زود بیا اینو بگیر اونو بگیر حوصلم سر رفت بریم بیرون

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
خودشم رفیق بازیشو قبول داره و قبل عقدمون گفت وقتی ازدواج کردیم از رفیق بازی دست میکشم 😢میدونی دوستا ...

عزیزم مواظب شوهرت باش . حالا هم که مادر شوهر ازت خواسته که دیگه حتما از دوستانش دورش کن.

چون اگه بعدش خدایی نخواسته اتفاق ناجور پیش بیاد . انگشت اتهام به سمت تو می چرخه.

ب بزرگترشم بگو نثیحتش کنن یا سیمکارتش گم گور کن.یا شماره هاشون مسدود کن منم همینکارارو کردم خیلی کمت ...

خب شماره دوستاشو مسدود کنم میفهمه بعدم ما عقدیم خیلی کم همو میبینیم

عزیزم مواظب شوهرت باش . حالا هم که مادر شوهر ازت خواسته که دیگه حتما از دوستانش دورش کن. چون اگه بع ...

با حرفات موافقم عزیزم منکه از خدامه شر دوستاش ازمون دور بشه اما نمیدونم باید چجوری رفتار کنم