2789

بچه مياريد مردي كه بد با وجود بچه خوب نميشه بد تر ميشه مردي كه خائن با وجود بچه خائن تر ميشه چرا هم زندگي خودتونو خراب ميكنين هم يكي ديگه رو به اين دنيا اضافه ميكنين كه روزي صدبار ارزوي مرگ كنه 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

فهميدي به مام بگو 

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه مورد مشابهش هم اینه که می گن شوهرم همیشه کتک می زنه. بچه آوردم که دلم به اون خوش باشه.

بعد فکر نمی کنی که اون مرد که نمی تونه خودشو کنترل کنه، مطمئنا بچه رو هم می زنه و بچه تو اون محیط دعوا و کتک کاری چطوری قراره بزرگ بشه؟

این کارا بزرگترین مصداق های خود خواهی هستن. 

از کسایی که قصد بچه دار شدن دارن باید تست سلامت روان و صلاحیت بگیرن!

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

بعضیهام میگن همسرخوبی نیست ولی پدرخوبیه البته گاهی واقعیته 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

من همین امروز یکیش رو خوندم اعصابم به هم ریخت.. بچه رو میارن وسط میدون جنگ.. خیلی اذیت میشم وقتی می خونم.. هیچ نمیگن بچه به دنیا میاد باید شاهد کتک خوردنم باشه یا هزار و یک چیز دیگه.. 

اوه بیا پای نصیحتاشون 

طرف بگه شوهرم بی محبته میگن بچه بیار.بگه دست بزن داره باز میگن بچه بیار

بگه حوصلم سر میره باز میگن بچه 😐😐😐😐😐انگار بچه اسباب بازیه یا حلال مشکلات 

بابا جان اون بچم میاد در گیر این مشکلات میشه

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

مگه میشه آدم خودخواه باشهمن سر بچه دومم تازه فهمیدم همسرم خیانت میکنه و مجبورا بخشیدمش و این پروسه بارها تکرار شد الان با وجود بچه معلول نمیتونم جدا بشم 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
یه مورد مشابهش هم اینه که می گن شوهرم همیشه کتک می زنه. بچه آوردم که دلم به اون خوش باشه. بعد فکر ن ...

دقیقا ادم حرصش می گیره بچه رو عروسک شخصی خودشون می دونن

ولی بعد که به دنیا می یاد و چند وقت می گذره نه اعصاب بچه داری دارن (فضای متشنج خونه اعصاب نمی ذاره برای ادم) نه اون بچه از زندگیش تو اون خونه لذت می بره

نمس دونم شاید دلیلش ضریب هوشی پایین باشه، یا ناتوانی درحل مسائل زندگی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
میدونی اخه همینا زارتتت حامله میشن خووو ناخواسته هاااا 😐  یکیم همه چیش اوکی ولی دق میشه تا ب ...

چجوري نا خواسته برا اينا ميگيره سريع 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

موافقم

من خودم بچه طلاقم

با همسرم هیچ مشکلی نداشتیم با این همه بعد 5 سال بچه اوردم، میخواستم مطمئن بشم کامل

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐