2777
2789
عنوان

خانم های هدفمند لطفا چند لحظه

143 بازدید | 34 پست

من 17 سالمه 

و میخوام از این بی حسی و بی حوصلگی در بیام 

میشه بهم بگید چهطور میشه به یه جایی رسید 

یا چی کار کنم که حداقل خودم از زندگیم راضی باشم

به عنوان یه دوست یا یه مادر چه نصیحتی دارید ؟

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران
سلام. خب قاعدتا باید الان مشغول خوندن برای کنکور ورسیدن به رشته ی مورد علاقت باشی دیگه؟ 

بله رشته ام انسانیه 

و میخوام رشته روانشناسی یا مشاوره یخونم

ولی خب فک میکنم وقت زیاد هست 

مشکل اینه که حوصله خودمم ندارم

دلم نمیخواد از تختم بیام بیرون 

میتونم ساعت ها رو تختم دراز بکشم بودن اینکه هیییچ کاری بکنم

واقعا به نطرم عادی نی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زبان انگلیسیت در چه حده؟ سلف استادی بخون فول شو. یه روانشناس عالی باید بتونه مقالات علمی بخونه 👌

من جای شما بودم از الان شروع میکردم درباره رشتم خوندن. کلی کتاب میشه از گوگل پیدا کرد. 

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
خب توتخت میخوابی یا گوشی دستته یا تو افق محو میشی؟ 

هر سه حالت برام فعاله

زبان انگلیسیت در چه حده؟ سلف استادی بخون فول شو. یه روانشناس عالی باید بتونه مقالات علمی بخونه 👌 م ...

شما میدونید چه طور میشه خودخوان زبان رو فول کرد

الان در حد اینترمدییتم

به ده سال دیگه ت فکر کن...

چه جایگاهی داری؟ چه مهارت هایی رو بلدی؟ چجور آدمی هستی؟ 

یه ادم موفق و پرانرژی که همه قبولش دارن و کلی مهارت داره و وضع مالیش خوبه

یا یه ادم بی حوصله بی انرزی که هیچ کس بهش اهمیت نمیده

به ده سال دیگه ت فکر کن... چه جایگاهی داری؟ چه مهارت هایی رو بلدی؟ چجور آدمی هستی؟  یه ادم مو ...

مسلما 10 سال بعد اینارو دوست دارم 

ولی الان نمیدونم چطور باید شروع کنم 

گوشی همه انرژیم رو میگیره

دل میخواست برم باشگااه از این حال دربیام 😶

هر سه حالت برام فعاله

خب خیلی خوبه که کتاب بخونی، یا فیلم‌های خوب وبامفهوم ببینی، یا اگر به هنر علاقه داری تو این مدت بری سراغش ویاد بگیری.. یا میتونی رو آشپزی کارکنی، لذت بخشه، اگر علاقه مند باشی میتونی تو یک محدوده زمانی نهج البلاغه مطالعه کنی، یاتفسیر، میتونی رو زبانت کارکنی،،، کاروهدف زیاده فقط مهم انتخاب هدف براساس علاقه واستعدادت وپیگیری واراده است. 

شما میدونید چه طور میشه خودخوان زبان رو فول کرد الان در حد اینترمدییتم

پرسجو کن از دوستایی که میرن کلاس زبان. ببین چی میخونن. اون کتابارو بخر با سی دی هاش بخون درس به درس. هر روز دو تا درسم بخونی تا مهر حسابی جلو میفتی. 

همینجا تاپیک بزن اسم کتابارو بپرس از کسایی که کلاس میرن.

اگر نمیتونی کتاب بخری سرچ کن گوگل برات سایتایی بیاره که لغت هارو اموزش میدن با تلفظ. پرررره سایته.

کار نشد نداره. یه چیز جالب بهت بگم دوست من با گوگل چینی یاد گرفت!!! دیگه انگلیسی که چیزی نیست 😍

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
خب خیلی خوبه که کتاب بخونی، یا فیلم‌های خوب وبامفهوم ببینی، یا اگر به هنر علاقه داری تو این مدت بری ...

من کیک درست میکنم البته نه همیسه

وقتاییکه سفارش دارم

دلم میخواد زبان هم بخونم 

کلاس مجازی خط هم ثبت نام کردم 

کتاب های زیادی هم دارم برای خوندن 

ولی تا به خودم میام شب شده 

توان هیچ کاذی رو ندارم

هدف دارم

انگیزه ندارم 

شما میدونید انگیزه چه طور به دست میاد

؟

مسلما 10 سال بعد اینارو دوست دارم  ولی الان نمیدونم چطور باید شروع کنم  گوشی همه انرژیم ...

کلیپ های انگیزشی ببین...سرگذشت آدمای موفق و بخون

باشگاه خیلی خوبه ولی الان با وضع کرونا خطرناکه.

تو خونه ورزش کن یا حتی برقص‌‌‌.یا حتی وقتی راه میری یکم ورجه وورجه کن

تا خودت نخوای هیچکس نمیتونه کاری کنه.از زمانت استفاده کن.

پرسجو کن از دوستایی که میرن کلاس زبان. ببین چی میخونن. اون کتابارو بخر با سی دی هاش بخون درس به درس. ...

یه چنل تو یوتیوب هست از پایه داره یاد میده هر هفته یه درس جدید میذاره 

با اون میخونم 

حتی جزوه اشم پرینت میگیرم 

ولی اون انرژی لازم رو ندارم 

هزارتا منبع هست

تعدد منابع بدتر ادم رو دچار خوددرگیری میکنه😖😖😖

کلیپ های انگیزشی ببین...سرگذشت آدمای موفق و بخون باشگاه خیلی خوبه ولی الان با وضع کرونا خطرناکه. ت ...

میدونی واقعیت چیه 

شاید برقصم 

شاید بخندم 

شاید هیچ مشکلی به ظاهر نداشته باشم

ولی از ته دل شاد نیستم

احساس رضایت ندارم 

الان بهم بگی دنیا مال تو بازم خوشحالم نمیکنه