2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب شاید بارداری صبح دوباره بزن 

پریود شدن دلیل بر باردار نبودن نیست...

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

منم روزی که بی بی چک زدم مثبت شد همون روز حس کردم پریود شدم رفتم دکتر سونوگرافی کرد گفت بارداری اون خونه هم واسه لانه گزینی بود ولی کلا تا سه ماه همش لک و خون رو داشتم دلیلش هم نفهمیدن دکترا همش تو استرس بودم

منم روزی که بی بی چک زدم مثبت شد همون روز حس کردم پریود شدم رفتم دکتر سونوگرافی کرد گفت بارداری اون ...

نمیدونم بخدا من کلا الان انرژیم گرفته شد.منتظرم جواب آزم بیاد دیگ دل نمیبندم الکی

عزیزم من مث شما بودم .مشکوک بود آزمایشم .قبلشم بی بی م مثبت شده بود.بعد آزمایش افتادم به خونریزی .سقط شده بود برا همین آزمایشم مشکوک بود 

خدایا ❤ همین که تو هستی کنارم .... من غرق در آرامششششششششم 😍😍😍❤❤ خداجونم خیلی عاشقتم😙😙من قراره مامان دوقلو یا سه قلوها باشم😍😍😍البته بااجازه تو خداجون جیگرمممممم😗😗😗 خدایا دخترامو و محمدم رو زودی بهم بده😚😚😚 خدایا عاشقتم..بزودی تیکربارداریمو میزنم بلطف تو ای مهربان خدای من😘