2777
2789
عنوان

عذاب سفیدی مو 👵

2391 بازدید | 29 پست

خانوما من ۲۱ سالمه به صورت ارثی همه ی موهام سفید شده ☹ دیگه ازرنگ کردنش واقعا خسته شدم کسی بوده ازمحلول رفع سفیدی استفاده کرده باشه واقعا تاثیرداره؟؟؟

اگه کسی راه حلی داره بگه ممنون میشم واقعا درعذابم

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کل موهاتون سفیده الان؟

اره هشتاددرصدش 😔😔

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...
وای من ۳۲ سالمه ۵۰ درصد سفیده دارم دق میکنم  شوهرمم اصلا نمیزاره رنگ کنم میگه من عاشق سفیدیشم ...

خیلی عذاب آوره بدحالت میشه ازریخت وقیافه میندازه ادمو

زن داداش من خریده بودن هیچ تاثیری نداشت،منم موهام سفید شده روغن زیتون وحشی میزنم و هر روز سه تا هلیل ...

ایشالله که جواب بده چون واقعا سخته توسن کم موهات سفید بشه 

خیلی😔😩

نمیدونم این محلولو بخرم یانه

اره هشتاددرصدش 😔😔

من هم‌ بیشتر از هشتاد درصد موهام سفیده 

اصلا هم رنگ نکردم 

عاشق اینم‌ موهام سفیدتر شه

همیشه خانواده م بهم اعتراض میکنن ولی من اصلا توجه نمیکنم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
راه حلی پیدا کردی ب منم خبر بده ، منم تقریبا بیشتر موهام سفیده مخصوصا جلوی سرم کامل سفید شده

الان چیکارمیکنی توهم دائم رنگ میزنی؟

من هم‌ بیشتر از هشتاد درصد موهام سفیده  اصلا هم رنگ نکردم  عاشق اینم‌ موهام سفیدتر شه ه ...

واقعا؟؟؟بدحالت نیس؟؟؟من اگه بزارم دربیاد پوست سرم میخاره نمیدونم چرا دکتررفتم گفت چون ریشه موی سفید قویه زخمش میکنه