fymaaa مدیر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 1035 عنوان خیلی ضایعه که اگه کرونا نباشه | مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 36 پست حس بویایی چشاییم امروزز بعد چهارروز برگشته وای من رفتم به همه گفتم من کرونا گرفتم همه خانوادم و دوستام و...یه سره زنگ و پیام و فرستادن غذا و میوه و...خیلی ضایعه که اگه نباشه اخه چرا اینقد زود برگشته. 1399/04/11 | 22:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fymaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 1035 همسایه های ما کرونا گرفتن نگفتن تازه عروسی ام رفتن 😓 من به دوروبریام گفتم حواسشون باشه.
fymaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 1035 بله فکر نکنم دیر باشه الان دیگه علائمی ندارید کلا؟ علایمم همون اول یه سردرد و چشم درد بود سردرده گاهی میاد و میره .ولی خب بویایی واقعا نداشتم .امروز یهو احساس کردم برگشته
دختر_پرسپولیس عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 2971 علایمم همون اول یه سردرد و چشم درد بود سردرده گاهی میاد و میره .ولی خب بویایی واقعا نداشتم .امروز یه ... فکر نمیکنم دیر باشه اما اگه آزمایش خون بدین بهتون میگن قبلا هم مبتلا شدین یا نه آنقدر دنیا خر تو خر است که می ترسم حرف آن ها راست از آب دربیاید و آن دنیا هم باشد!
بادوام عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1638 فکر نمیکنم دیر باشه اما اگه آزمایش خون بدین بهتون میگن قبلا هم مبتلا شدین یا نه من گلودرد شدید دارم با گرفتگی بینی تب ندارم یعنی کروناس درد همان درد است فقط کمرنگ تر شده
دختر_پرسپولیس عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 2971 من گلودرد شدید دارم با گرفتگی بینی تب ندارم یعنی کروناس فکر نکنم چون من گلودردم کم بود بیش تر مثل خشکی گلو بودگرفتگی بینی هم من نشنیدم چون کرونا بیش تر خشکهولی تب کرونا بیش تر پایین مال من بیش ترینش رو ۳۸ بود بقیه روزا هم ۳۷/۲ اینااگه مطمئنید تب ندارید پس احتمالش کمه... آنقدر دنیا خر تو خر است که می ترسم حرف آن ها راست از آب دربیاید و آن دنیا هم باشد!
بادوام عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1638 فکر نکنم چون من گلودردم کم بود بیش تر مثل خشکی گلو بود گرفتگی بینی هم من نشنیدم چون کرونا بیش تر خش ... ممنون عزیزم با تب سنج دیجیتالی میگیرم ۳۶ هست درد همان درد است فقط کمرنگ تر شده
فریلنسرخسته عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 6361 عاشقت شدمنه ضایع نیست ایشالا که اصلا از اول کرونا نبوده و دیگه هم نگیریولی بازم احتیاط کن با کسی در تماس نباش