2777
2789
عنوان

خیلی ضایعه که اگه کرونا نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 36 پست

باور کنین حس میکنم منم گرفتم😢😢

گل بدنم درد میکنه.قفسه سینم درد میکنه.بعضی وقتا گلاب به روتون اسهال میشم.سردرد دارم😭😭

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب گیری افتادم.کاش ضایع بازی در نمیاوردم.دیگه اگه کرونا واقعیم بگیرم میشم چوپان دروغ گو .دیگه کسی ت ...

دیگ نگو ولش

بگو خوب شدم😂

بش گفتم تاحالا ناراحتت کردم؟🤔 گف: آره😐 گفتم: کی🤔🙁 گف وقتایی ک ناراحت بودی😁😍

🤣🤣اسی تو چه باحالی،مردم کرونا دارن نمیگن اونوقت تو...

در وجود من هزاران زن زندگی میکند،یکی شعر می گوید،یکی روزنامه می خواند،یکی غذا می پزد،یکی موهایش را میبافد،یکی دموکرات است آن یکی دیکتاتور؛ اما میان آنها زنی هست که دیگر به آینه نگاه نمی کند،او بازمانده ی هجوم ندیدن هاست❣ 
خدااییی!!! چجوری شدی؟ علایمت

آره 

گلودرد سرفه تب از دادن حس بویایی و چشایی بیحالی درد قفسه سینه نفس تنگی بعدا هم حالت تهوع و دل درد اضافه شد

آنقدر دنیا خر تو خر است که می ترسم حرف آن ها راست از آب دربیاید و آن دنیا هم باشد! 
قبل اينكه ازمايش بدين به ملت ميگين كرونا دارين؟😐 توو تمام امور همينجوري هستين؟

اره خیلی لوسم تو مریض شدن سریع خودمو میندازمو همه رو پیام و زنگ میزنم و 

اتفاقا خوب کرده گفته، گفته علائم دارم، بقیه هم حواسشون جمع کردن دیگه. حالا بقیه نمیگن ماها مریض میشی ...

اون که اره ولی اسی الان از اینکه کرونا نبوده ناراحته

در وجود من هزاران زن زندگی میکند،یکی شعر می گوید،یکی روزنامه می خواند،یکی غذا می پزد،یکی موهایش را میبافد،یکی دموکرات است آن یکی دیکتاتور؛ اما میان آنها زنی هست که دیگر به آینه نگاه نمی کند،او بازمانده ی هجوم ندیدن هاست❣ 
آره  گلودرد سرفه تب از دادن حس بویایی و چشایی بیحالی درد قفسه سینه نفس تنگی بعدا هم حالت تهوع ...

ازمایش دادید که مطمئن شدید من فردا برم ازمایش بدم دیر نیست؟

اره خیلی لوسم تو مریض شدن سریع خودمو میندازمو همه رو پیام و زنگ میزنم و 

اينجوري نباش به مرور زمان ديگه كسي جدي نميگيره حرفاتو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ازمایش دادید که مطمئن شدید من فردا برم ازمایش بدم دیر نیست؟

بله

فکر نکنم دیر باشه

الان دیگه علائمی ندارید کلا؟

آنقدر دنیا خر تو خر است که می ترسم حرف آن ها راست از آب دربیاید و آن دنیا هم باشد!