2777
2789
عنوان

شوهرم اومد دم خونه بابام، دعوا شد

744 بازدید | 25 پست

سلام

من دیروز اومدم خونه پدرم. قهر کردم

شوهرم نیم ساعت پیش اومده بود اینجا. با برادرم دعوای لفظی شد. حال من خراب شد....توروخدا بیایید

حالم خیلی بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش میاد ازاین اتفاقاااااا بیخیال ب این فک کن ک ماه دیگه این موقعه دیگه واست اهمیتی نداره پس میگذره درست میشه همه چی 

صبور باش ...

خداجونم من راضی ام به رضاے تو 😍  ازت ممنونم بابت همسرم 👦وپسرم 👶  ممنون که هواموداری😍  منوتو تاپیکای تشخیص جنسیت تگ کنید😝  
نمیتونم باهاش زندگی کنم خسته ام از رفتارش

فعلا فقط ب خودت فک کن چندروز باارامش بعد به زندگیت هروقت ک اروم شدی الان عصبانی ای 

خداجونم من راضی ام به رضاے تو 😍  ازت ممنونم بابت همسرم 👦وپسرم 👶  ممنون که هواموداری😍  منوتو تاپیکای تشخیص جنسیت تگ کنید😝  
۱۰ماهه بچه نداریم 

خب پس تادوسال اول کلاااااا طبیعیه عشقم همه همینجورن 

خب پس تادوسال اول کلاااااا طبیعیه عشقم همه همینجورن 

همه ی زندگیا تادوسال اول بحث دارن ک میخان خموعوض کنن بعددوسال میفهمنن ک بایدکناربیان چون عوض نمیشن بعد ریلکس ترادامه میدن 

اوایل ازدواج اکثرا به مشکل میخورن چون اخلاق و رفتار همو نمیفهمن ولی به مرور درست میشه ۱۰ ماه زمان کم ...

اره باباااااا 

من تاشیش ماه هرهفته میرفتم قهرخونه بابام😂😂بعدشیش ماه دیگه ماهی یبار😂