2777
2789
عنوان

مو زائد

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 19 پست
خجالت میکشم بگم چجوری گفتی

در مورد خودت نگو

من می اومدم داستان دوستام رو میگفتم 

میگفتم مثلا فلانی و فلانی از دوستام رفتن اصلاح کردن و اینا، یا مثلا میگفتم دوستم بهم تیکه انداخته که چرا نمیری صورتت رو تمیز کنی، یه بار هم گفتم مامان پسرا تو خیابون به دوستم تیکه انداختن گفتن اگه پول آرایشگاهتو نداری ما بهت بدیم چون ریش سیبیلت داره میزنه روی دست ما، دیگه اونجا نرم شد مامانم😁😁😁😁

یادش بخیر،مامان منم حساس بود  من رفتم کامل زدم،وقتی دید شوکه شده بود،حالا من بعضی وقتا ابروهامم تمیز میکردم  

زن آنچه را به او بدهند،تکثیر میکند و پژواک میبخشد:نطفه ای به او بده،فرزندی به تو خواهد بخشید!خانه ای به او بده،از آن کاشانه ای خواهد ساخت!لبخندی به او بده،قلبش را به تو خواهد بخشید!پس اگر به او یک زندگی جهنمی بدهی،تعجب نکن که از آن جهنمی بزرگتر برایت بسازد.     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالت میکشم بگم چجوری گفتی

اگه تا الان اصلاح‌نکردی به هیچ عنوان ژیلت نزن یا موبر بزن یا برو اپیلاسیون از همین اول کاری 

مامانت اینقدر سختگیره چرا حواسش نی این سایتی

خیلی بده اینجوری مخصوصن ت این زمونه

سعی کن بهش بگی ک اینجوری خجالت میکشم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

گلم من ۱۸ سالگی سیبلمو گرفتم اونم ب اصرار بقیه،هیچی معلوم نبود ولی گفتن ور دار دیگ😆موهای دستمم هرچی ک بیشتر دست نزنی بهشون بهتزه،پاتو ک قرار نیس نشون کسی بدی ک میخوای بزنی موهاشو،فقط دستتو بزن اونم تا ارنج،نظرات مارو ور دار نشون مامانت بده،بگو حتی بهش بگو الان من تو دید بقیه ام اگ ب خودم نرسم و همه اینجوری منو ببین رو دستت میمونم بگو زمونه ای شده ک دخترا ابرو برمیدارن مو رنگ میکن اپلاسیون میکنن اونوقت تو نمیذاری یه دستو ژیلت بکشم😂