الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تنها راهش اینه واسطه جور کنی من دیگ 13سالم بود دوستای مامانم پشتم بودن بش گفتن قبول کرد:/
ب بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارماز نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
قربونت برم من میدونم چی میکشی من خودم تا 18 سالگی همین بدبختی رو داشتم، آخرش کم کم با مادرم صحبت کردم وقتی دید خیلی افسرده شدمو اینا اجازه دادن، به نظرم تو زمان رو عقب ننداز از،همین الان کم کم روی ذهنشون کار کن
آره مامانهای ما هم همین بودن. من یه لار دوست داشتم ابروهام رو بردارم. خودم رفتم تو حموم تیغ زدم. تر زدم به آبروم. ولی برای خواهر کوچیکم رو گفتم مامان بزار برداره. حالا شما اگر خواهر داری به خواهرت بگو