2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردید

175 بازدید | 24 پست

سلام

بچه ها شما جای من بودید تولد کسی دوسش دارم که با یه پیام نامربوطی که باعث ناراحتی من شد وهمین شد که باهاش تموم کردم الان دقیقا 17 روز رابطمون تموم شده پیام یا استوری میکردید؟اینم بگم همیشه استوریهامو نگا میکنه

امروز شب تولدشه ممنون میشم راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم وقتی باهاش کات کردی چرا استوری بزاری ؟ مگر اینکه پشیمون شده باشی و دوست داشته باشی که برگرد ...

دوسش دارم دروغ چرا ولی حرفش برام خیلی سنگین اومد هرکار هم کنه از دلم نمیره واز نظر خودش بی منظور بود

پس همه اون دوس داشتنتش الکی بوده

میدونی عزیزم خیلیا اصلا معنی دوس داشتنو نمیفهمن بنظر من دوس رلشتن یعنی اینکه نذاری طرفت از دستت بره من خودمم نامزدم دوس داصتم اما رفتاداشو درست نمیکرد وقتی بهم زدم هیچ تلاشی نکرد که نرم و میگه وقتی منو نمیخوای منم منت نمبکشم منم مث تو هنگم دوس داشتنناش الکی بود یا نه ولی اینو فهمیدم اره کسی که ارزش قائل نمیشه برام منم بذارمش کنار.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
میدونی عزیزم خیلیا اصلا معنی دوس داشتنو نمیفهمن بنظر من دوس رلشتن یعنی اینکه نذاری طرفت از دستت بره ...

میدونی شبنم از حق نگذریم همیشه همراهم بوده حتی قهری که از طرف من بود اون میومد سمتم.هر موقع دلم گرفته بود بهم میگف پاشو ببرمت بیرون حال وهوات عوض بشه ولی آخرین باری که قهر شدیم به جا اینکه از دلم در بیاره برگشت بهم گف برات قدیمی شدم این حرفش برام خیلی سنگین اومد درصورتی که خودش میدونس من اصلا آدم تنوع طلبی نیستم فقط فقط با خودشم.واینکه عذرخواهی هم نکرد