2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذر میخوامیعنی امام حسین بخاطر امر به معروف ونهی از منکر قیام کردن زبانم لال فضولی کردن 

امام حسینو الان با ما مقایسه میکنین؟

الان هدف ازاین تاپیک فقط این بودکه خانوما اگه بی حجاب بودید بقیه حق دارن به شما بگن اینو بپوش اونو نپوش،چون شما الوده اید وشمارو به چشم خراب میبینن همین😒

بخاطرهمین خوشتون میاد ازاین جمله

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢

برای استارتر تازه درگذشته فاتحه مع الصلوات خخخ

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

نه عزیزم گناهانی که ممکنه یک جامعه رو به نابودی بکشه

فک میکنی کدوم گناه  وضعیت جامعه رو به نابودی کشیدیگه؟  

مثلا بی حجابی یا بی لیاقتی و بی وجدانی و  خدانشناسی

طراحی چهره انجام میدم👩‍🎨پیج نقاشیم_manzarart 
امام حسینو الان با ما مقایسه میکنین؟ الان هدف ازاین تاپیک فقط این بودکه خانوما اگه بی حجاب بودید بق ...

موقع غيبت و تهمت و دروغ گويي امر ب معروف يادشون ميره

ب حجاب ك ميرسه مسلمون ميشن

من نیاموختم😶

من یادت میدم🤪🤪

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نه عزیزم گناهانی که ممکنه یک جامعه رو به نابودی بکشه

حتما با حجاب اجباری جامعه از طلاق و خیانت نجات پیدا کرده؟ 

مخصوصا اسم حجاب رو میارم چون امر ب معروف و نهی از منکر در ۹۰ درصد مواقع راجع ب پوشش و حجابه 

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵

😂😂

کاش از کرونا می آموختیم که بهداشت رو رعایت کنیم 

می آموختیم تو شرایط سخت ماسک هزارتومنی رو 15تومن نفروشیم

کاش می آموختیم مث گوسفند نریزیم تو خیابون 

یا اینکه حداقلش می آموختیم ک وقتی میگن پارک تعطیله معنیش این نیست میتونی جلوی درش فرش بندازی بشینی😑

😂😂 کاش از کرونا می آموختیم که بهداشت رو رعایت کنیم  می آموختیم تو شرایط سخت ماسک هزارتومنی ...

آفرین عزیز😄

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

کسی مگه از حجاب حرف زد

بابا امر به معروف فقط راجع به حجاب نیستا

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم