2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شفا🥴🥴🥴

دم بازدم هی تکرار کن

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

من نشنیدم وندیدم والا..چه چیزای چرت و پرتی رسم میشه

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

من الان میخوام بعده اتلیه برم خونه خودم در حد ۱۰ الی ۱۵ نفر که اعضای اصلی خانوادمون مث پدر و مادر هستن رو بگم بیان خونمون یه کیکی کوچیک بگیرم و اینا 

همسرم میگه من دختر خالمم ازدواج کرد خالم نرفت خیلیم دوست داشت بره ولی چون خوب نمیدونستن نرفت

خلاصه که من فکر میکنم الان وضعیت خیلی فرق داره چون ما ته تالار داریم نه رستورانی که از همونجا جدا شیم

عروسی آبجیم مامان من رفت🙄ولی ما رسم دسمال و اینا نداریما با خاله هام رفتن جهازو دیدن بعدش رفتن

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
دم بازدم هی تکرار کن

کلا رسم نی نی سایت همینه تا طرف کم میاره میزنه کوچه علی چپ😅😅بشین تو تشت اب یخ دیگم یادت باشه از هر چیز کوچیکی داستان نسازی ک یکی مثل من ضایعت نکنه ک مجبور باشی بری تو حاشیه🤒🤒🥴🥴😅😅

من الان میخوام بعده اتلیه برم خونه خودم در حد ۱۰ الی ۱۵ نفر که اعضای اصلی خانوادمون مث پدر و مادر هس ...

بله شرایط شما فرق داره جشنه خونتون مگه میشه پدرمادرت نباشن

اصلا به شوهرت چه مربوط 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧