2777
2789

خانوم هایی ک تنبلی تخمدان دارن و باردار شدن میشه بگید از روش خاصی استفاده کردین یا داروی خاصی؟ 

من خیلی استرس دارم الان دوره اول آمپولام این همه آمپول بزنم آخرشم نشه😔

عزیزم معمولا تنبلی تخمدان با دارو جواب میگیره نگران نباش

من با لتروزول و مت فورمین باردار شدم ولی خب سقط شد نموند

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه تنبلی تخمدان داشتم هیچوقت خودبه خود پری نشدم همیشه به زورامپول پری شدم.

ولی تواولین رابطه باهمسرم باردارشدم😐😐😐😐😐😐😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏

منم تنبلي دارم 

حاشا به من كه فخر كنم جز به صليب عيسي مسيح🙏🏻     خداوندم لطفا متيو كوچولو رو بزار تو دلم خيلي وقته منتظرشم😔🙏🏻🙏🏻 4محبت بردبار و مهربان است؛ محبت حسد نمی‌برد؛ محبت فخر نمی‌فروشد و کبر و غرور ندارد. 5رفتار ناشایسته ندارد و نفع خود را نمی‌جوید؛ به آسانی خشمگین نمی‌شود و کینه به دل نمی‌گیرد؛ 6محبت از بدی مسرور نمی‌شود، امّا با حقیقت شادی می‌کند. 7محبت با همه چیز مدارا می‌کند، همواره ایمان دارد، همیشه امیدوار است و در همه حال پایداری می‌کند.

الان تو اقدامم قرص متفورمين ميخورم روزي دوتا ي فوليك اسيد 

رژيم سفت و سخت غذايي :برنج ، نون ، ارد سفيد ، سيب زميني، شيرينيجات و قند و شكر ،لبنيات، قهوه و چايي، ماكاراني،روغن، كيك و بيسكويت و بستني و...نميخورم

اب فراوان ، سبزيجات ، هويج و لوبيا سبز ابپز ، نخود و عدس و لوبيا ،سينه مرغ بدون هورمون، خرما زنجبيل ، دارچين عسل شير موز و شيره خرنوب و... ميخورم

پياده روي روزايي كه قرنطينه نيست اگه هم باشه توخونه ميرقصم بيشتر با شكم و پهلو

بادكش خونگي هم انجام ميدم 

ببينم اين ماه خدا چي ميخواد برام

حاشا به من كه فخر كنم جز به صليب عيسي مسيح🙏🏻     خداوندم لطفا متيو كوچولو رو بزار تو دلم خيلي وقته منتظرشم😔🙏🏻🙏🏻 4محبت بردبار و مهربان است؛ محبت حسد نمی‌برد؛ محبت فخر نمی‌فروشد و کبر و غرور ندارد. 5رفتار ناشایسته ندارد و نفع خود را نمی‌جوید؛ به آسانی خشمگین نمی‌شود و کینه به دل نمی‌گیرد؛ 6محبت از بدی مسرور نمی‌شود، امّا با حقیقت شادی می‌کند. 7محبت با همه چیز مدارا می‌کند، همواره ایمان دارد، همیشه امیدوار است و در همه حال پایداری می‌کند.
دارویی چیزی مصرف میکنی؟ 

اره نوشتم متفورمين روز دوتا 

فوليك اسيد يه دونه

خیلی خوش شانسی عزیزم بهت تبریک میگم❤️

تو۱۶سالگی مادرشدم پدرم دراومده تاالان که ۶سالش شده🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏