2777
2789
عنوان

جدایی

182 بازدید | 9 پست

سلام ،خانوما اونایی ک دوست پسر داشتین بیان وسط😊

چند ماه جداشدیم اونم شب خاستگاری😣خیلی کم بعدش سر ی چیزایی پیام ردوبدل کردیم،شماره هانو اول حذف و بلک کرده بود،ولی چند وقت هم داره هم انبلاکم،استوری واتس اپمو هم میبینه همیشه،الکی دلمو خوش کردم ب این چیزا یا میخواد برگرده؟؟؟😞

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه نكن نزاز برگرذه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
داتو خوش نكنزندگي سخت تر از دوستيه ببين اونجا رهات ميكنه

ترسم همینه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اشتباه نكن نزاز برگرذه

منطقم همینو میگه،ولی یهو همه چی یادم میره

ول کن ..😒برو دنبال زندگیت  کسی ک قدمی واس خاستگاری اومدن بر نمیداره  مچالش کن بنداز دور ...

گفتم که اومد خاستگاری،اونم بعد اصرارای زیاد،حتی ب خودش بود میخواست همون شب انگشتر نشون بیره

والا میخواد برگرده ولی از تو مطمئن بشه بازم کارای سابقشو انجام میده شانسه عنه من ک اینطوریه

جدی؟ولی خب چرا چیزی نمیگه؟

منطقم همینو میگه،ولی یهو همه چی یادم میره

بعدا ولت ميكنه ميره ضربه بدتري ميخوري

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak