2777
2789

من شمع درست کردم ریختم‌توی قالب های پلاستیکی ازبیرون‌گرفتم...چندساعت بایدبزارم بمونه؟واینکه اصلاازقالب جدانمیشه.یه باردرست کردم هرچه کردم ازقالب جدانشدوخراب شد🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم.بایدچندساعت بزارمش؟من اولین باره درست میکنم یکم استرس دارم

وقتی سفت شده باشه خودت میفهمی

از این قالبای سیلیکونی بگیری راحت تر میتونی در بیاری

چربشم بکنی بهتره

💛 !
وقتی سفت شده باشه خودت میفهمی از این قالبای سیلیکونی بگیری راحت تر میتونی در بیاری چربشم بکنی بهتر ...

من الان جایی هستم که دسترسی به قالب هام‌ندارم این روهم ازلوازم‌تحریری گرفتم.پلاستیکی ولی خیلی سفته

من الان جایی هستم که دسترسی به قالب هام‌ندارم این روهم ازلوازم‌تحریری گرفتم.پلاستیکی ولی خیلی سفته

من این چندباری که درست کردم اصلا از توی قالب درنیوردم

توی چندتا گلاس ریختم و بعدشم همون جوری گزاشتم توی دکور 

ولی توی کلیپایی که توی یوتیوب دیدم اکثرا قالبای سیلکونی بوده ، حالا که به قالب دسترسی نداری یه بار دیگه درست کن هم قالب رو خوب چرب کن هم بزار کامل سفت بشه شاید راحت تر دربیاد

💛 !
من این چندباری که درست کردم اصلا از توی قالب درنیوردم توی چندتا گلاس ریختم و بعدشم همون جوری گزاشتم ...

مرسی عزیزم.الان‌برای دوم‌گذاشتم یه ۳ساعتی هست.چندساعت دیگه میرم سراغش ببینم چطورشده

مرسی عزیزم.الان‌برای دوم‌گذاشتم یه ۳ساعتی هست.چندساعت دیگه میرم سراغش ببینم چطورشده

خوبه امیدوارم خوشگل بشه 👌💟

من نمیدونم این درسته یا نه ولی یه بار که یکی از ظرفام بزرگ و نمی بست گذاشتمش توی یخچال 😅😄 شاید این تجربه هم بدردت بخوره 😁

💛 !
خوبه امیدوارم خوشگل بشه 👌💟 من نمیدونم این درسته یا نه ولی یه بار که یکی از ظرفام بزرگ و نمی بست گ ...

منم گذاشتمش تویخچال😅😅😅😅دارم برای تولدیه سالگی پسرم درست‌میکنم.ذوق دارم😍