2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 78 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین نشونه ها چی بود که بوی خیانت اومدو زندگیت سرد شد

اینو یه جا خوندم 

یکیش اینه که رابطه جنسی کم میشه بدون اینکه اصلا شک کنی

بعد اینکه بعضی مردا خیلی  خیلی مهربون میشن تا شک نکنی .بعضی خیلی بد رفتار میشن 

یه سریا مدام سر گوشی هستن 

یه سریا هم خیلی رو گوشیشون حساس هستن طوری که نزدیک گوشی بشی داد میزنن 

مال بعضیاشونم که تابلوئه قشنگ علنی شبا نمیان یا دیر میان 

اینو یه جا خوندم  یکیش اینه که رابطه جنسی کم میشه بدون اینکه اصلا شک کنی بعد اینکه بعضی مردا ...

شوهر من رفتارش نسبت به قبل تغییری نکرده از اول ازدواج همینطوریه

البته اسی اینم بگم اگه مردی رو گوشیش رمز میزاره یا حساسه همیشه دلیل برخیانت نیست .مثلا من یه دوستی دارم شوهرش رو پول حساسه .برای اینکه زنش نفهمه حساب بانکیاشو رو  گوشیش به شدت حساسه

گلم کلا مشکل من خونواده خودمم  یه خونواده خشک مذهبی میتونی تصور کنی اگه طلاق بگیری میشی یه بیو ...

از ته قلبت از خدا کمک بخواه مطمئن باش زمانش برسه گره های زندگیت یکی بعد دیگری باز میشه 

البته اسی اینم بگم اگه مردی رو گوشیش رمز میزاره یا حساسه همیشه دلیل برخیانت نیست .مثلا من یه دوستی د ...

شوهر من زیاد میره اینستا از اولشم اینطور بود بعد خیلی از همکارا خانم یا موکلاش هستن من یکی دوبار گیر دادم اینم میگه تو ظرفیت نداری گوشیشو رمز میزاره  

خدا کمکمون کنه فقط  

خدا که منو کمکم نکرد 

شایدم کمکم کرد من خبر ندارم 

البته انتخاب خودمون هم هست 

من اگه عقل داشتم با مرد هرزه ازدواج نمی‌کردم که

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
یکی از اشناهامون مثل تو بود با ی پسر داشت زود جدا شد الانم دارن  زندگی میکنن

یعنی خونوادم اینطور بودن؟

الان بچش پیش خودشه ؟ خوشبخت ؟

سرکار و ... میره؟

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
خدا که منو کمکم نکرد  شایدم کمکم کرد من خبر ندارم  البته انتخاب خودمون هم هست  من ...

من با آدمی ازدواج کردم که زمین و زمان فقط از پاکی و حلال خوریش سالمیش گفتن