2777
2789
عزیزم ایشالا نینیت صحیح و سالم بیاد بغلت غصه این چیزا رو نخور این چیزا میگذره بگو شوهرت یه چیزی درست ...

نه انصافا کمکم میکنه خیلی بخدا خودش جارو میکشه ظرفامو میشوره خدا روشکر شغلش جوریه همش پیشمه ولی خدایی هیشکی نمیشه مادر وغذاهای مامان        

برا سلامتی کنجدم صلوااات😍😍😍😍
نه انصافا کمکم میکنه خیلی بخدا خودش جارو میکشه ظرفامو میشوره خدا روشکر شغلش جوریه همش پیشمه ولی خدای ...

آره عزیزم میدونم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم واقعا عزیزم حتی بیشتر از پنج دقیقه نمی تونم بشینم از درد فقط دعا کن این دردم زودتر خوب شه.

انشالله حل بشه مشکلت کاش پیشت بودم واست غذا میاوردم

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
چقدر دوس دارین ناله کنین از تاپیک مشخص بود داخلش عکس غذاست یکی میکه فقیرم یکی میگه مریضم

من فقیرنیستم الحمدالله من حامله ام ویار دارم شدید بود مرغ متنفرم نمیتونم آشپزی کنم دلتنگ مادرمم غریبم ازاین دلم گرفته همین وگرنه بخدا هرروز میریم پیتزا و همه چی میخورم امروز هم دیر بیدارشدم الان رفت شوهرم کباب بخره همین 

دیگه گریه نمیتونم😁😁😁

اییی جان چه کردیییی همه رو دیوونه کردی  جنوبی هستی؟

اهوازی😅

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
من فقیرنیستم الحمدالله من حامله ام ویار دارم شدید بود مرغ متنفرم نمیتونم آشپزی کنم دلتنگ مادرمم غریب ...

هزار بار شکر ... ان شالله سفره همه پربرکت باشه 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺

ماهیه؟؟ درست شده یا قبل از طبخه؟؟ وای من هلاک ماهیم😪😪

هنوز نپخته عزیزم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
هزار بار شکر ... ان شالله سفره همه پربرکت باشه 

😘😘😘😘

مرسی خانومی

ولی خداییش غریبی خیلی بده بقران خیلی 

برااونه الان ناهاز ندارم منظور حاضر نیس وگرنه مامانم بود ده نوع غذا بالا سرم بود 

از نظر مالی هم واقعا تو فشاریم چند روزه داریم غذای بیرون میخوریم تا حالا ۱۰ میلیون واسه میکرو خرج کر ...

عزیزم ان شالله بهتر بشی ونتیجه بگیری 

یه نون پنیر بخورین روزای سخت رو واسه همه هست

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺

😃😃ازماهیات فهمیدم خوزستانی

😅😅😅😅😂