2777
2789
عنوان

میخام از دستشون فرار کنم چه گناهی کردم مگه

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شرایطم صد برابر سخت تر از تو بود

فقط درستو بخون

ی شهر دیگ ی دانشگا خوب و رشته خوب قبول شو

بخاطر این شرایطتت فقط نگو و اره قبول بشم و خلاص

چون بعدا پشیمون میشی

روی یک رشته خوب تمرکز کن و ب هدفت برس

عزیزم این مشکلات رو خیلیا دارن سعی کن زیاد بهش فکر نکنی درست رو خوب بخون و برو دانشگاه تو خونه هم زیاد با اعضای خانواده بحث نکن چون بیفایده است بجاش میتونی به مادرت محبت کنی صدات زد مثل بچه های مردم عزیزم وجونم خطابش کنی مطمئن باش بی تاثیر نیست🙃

🥰🥰🥰😇
غلط کنم ازدواج کنم از چاله بیوفتم تو چاه یکی دیگ 

ازکجامیدونی شاید ی مرد خوب و بامعرفت و خوش اخلاق بیادک خوشبخت کنه 

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
عزیزم این مشکلات رو خیلیا دارن سعی کن زیاد بهش فکر نکنی درست رو خوب بخون و برو دانشگاه تو خونه هم زی ...

کلا هیلی بحث نمیکنم حتا الانم همشون گفتن تقصیر تو بوده و اینا هیچییی نگفتم حتا یه کلمه بخام از خودم دفاع کنم

بهشم محبت کنیم باز همون اش و همون کاسست با هیچی اخلاقش درست نمیشه