2777
2789
عنوان

میخام از دستشون فرار کنم چه گناهی کردم مگه

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 66 پست

منم خیلی شبا گریه میکنم و می دونن شوهر هیچ کاری نمیکنه ولش کن درس بخون تا خوشبخت بشی و اینا دوروز دیگه بفهمم با ی آدم نازنین چکار کردن و پشیمون میشن

میشه لطفاً برام صلوات بفرستید ⁦❤️⁩🧡💛💚💙💜⁦❤️⁩

من همیشه دلم میخواست خواهر بزرگتر داشتم 

ولی میبینم چند نفر بد گفتن  واقعا 

یه خواهر دارم کوچکتر از خودم با هم خوبیم  و مجرد بودیم همه چیزمون  با هم بود  خرید  تفریح.  خنده. گریه. . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوقلوعم ،چه جالب  دوتا خواهر دوقلو تو مدرسمون بود یعنی واسه هم میکردم بعد این ... منم رشتم ...

ببخشید تایپم اشتباه میشه ،یعنی واسه هم میمردن

منم خیلی شبا گریه میکنم و می دونن شوهر هیچ کاری نمیکنه ولش کن درس بخون تا خوشبخت بشی و اینا دوروز دی ...

هعیی نمیفهمن که 

بخدا یه مدت هرشب  کارم گریه بود نمیومد بگه چته بعد من میرم براش دستمال میارم اشکاشو پاک کنه حالشو خوب میکنم 

اون خودش یه کیس خوب داره من برام مهم نیست میگه تو حسودمی واسه همینم سر اون بهم تنه میزد  در صورتی که من اصلا از جنس مرد خوشم نمیاد که بخام بهش حسودیم کنم 

پارسالم بخاطر این که اون مجاز نشده بود  انتخاب رشته نکردم موندم 

درستع رتبم خیلی خوب نشده بود ولی مجاز شدم بودم همرو 

اشکال نداره ،غصه نخور دیگه محلشم نزار هرکار کرد که اذیتت کنه اصلا بهش رو نده انگار نه انگار ،منم الان همین کارو میکنم چند روزه باهاش قهرم هروقت گریه میکرد منم میرفتم حالشو خوب میکردم ولی الان مثل چی پشیمونم ،دنیا ارزش این کارو نداره واسه آدمای ک ث ا ف ت الکی زندگی و دلسوزیتو  مهربونیتو خرج نکن ،ازین به بعد واسه دل خودت زندگی کن،وسلام ،همدردیم خیلی درکت میکنم ،دیگه حرص نخور زندگیتو بکن سعی کن تو بهترین رشته قبول شی  بعد میری واسه خودت سری میشی ،دیگه محلشم نزار حرص هم نخور پیر میشی منم همین کارو میکنم .وسلام

اشکال نداره ،غصه نخور دیگه محلشم نزار هرکار کرد که اذیتت کنه اصلا بهش رو نده انگار نه انگار ،منم الا ...

میفهمم قهر کنم بعد میگه گند اخلاقی فلانی... اخرشم من باید اشتی کنم 🤦🏻‍♀️ 

خودش یه کار اشتباه میکنه بعد میگه تو همش این کارو میکنی خلاصه بگم که به شدت من مقصر اصلی همه کارام من دعوا را بندازم مشکل از منه 

مثلا من گریه کنم میگه گریه کن گریه کن ضعیفی و ... بخدا روانی میشممم

خودشم گریه میکنه من احمق دلداریش میدم نمیزارم گریه کنه 

کاش بفهمه 🙃🤦🏻‍♀️

برو برس به زندگیت ،به خوشبختیت آنقدر رو دادی که هرچی از دهنش در بیاد بهت میگه دیگه ،واسه حرفش تره هم خورد نکن ،واسه دل خودت زندگی کن ،این آدما حسودن چشم دیدن خوشبختیمونو ندارن ،ولش کن چقدر حرص بخوریم دیگه ،کلام آخر انقدر خ ر نشو ،برو دنبال خوشبختیت ،چند روز محل حرفاش نزار بعد میفهمه کی هستی ،

بابای ،قوی باش حتی اگه نیستی اداشو در بیاره زندگی دوروز شاید فردا منو تو دیگه زنده نباشیم پس انرژی منفی رو بزار کنار هرروز واسه تک تک چیزای زندگیت شکر گزاری باش و احساس خوشبختی کن و تلاش کن ،مطمعن باش اینجوری زندگیت عوض میشه ،🥰