2777
2789
عنوان

تروخدا نیاین مشهد

210 بازدید | 35 پست

دوستان تروخدا عاجزانه ازتون میخام نیاین مسافرت مشهد.بخدا مسهد هیجی ندارع بیاین مریض میشین مارم مریض میکنین.همینطور ب بقیه شهر ها نرین

ینی انقدر سخته ک نمیتونی نیای مسافرت؟؟؟

امام رضا رو از هرجا زیارت کنی قبوله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشهد وضعیت قرمز رو هم رد کرده

و به مدت ۱ هفته میخوان تعطیل کنن

کسی نمیره، شما خودتون رعایت کنین

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

موافقم .ما مشهدی ها خودمون چند ماهه حرم نرفتیم.دیروز یه کاربر میگفت دوست همسرش کرونا گرفته و ۲۱ روز مرخصی گرفته برای کرونا بعد با اهل و عیال این تعطیلات رو اومدن مشهد زیارت😏😒😔

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
مشهد وضعیت قرمز رو هم رد کرده و به مدت ۱ هفته میخوان تعطیل کنن کسی نمیره، شما خودتون رعایت کنین

تصویب نشد

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
اتفاقا خیلی مسافر اومده برا همین میگم

میدونم میگم قراره تعطیل کنن بعدش خودتون هم رعایت کنین

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

عزیزم مردم شهرها خودشون بدترن

بازار یه جوری شلوغه که باورش سخته

عروسی ها در جریان

دور همی ها پابرجاست

کلا تو این اوضاع متوجه شدم چه درصد عظیمی از مردم مغز کوچیک زنگ زده ای دارن که حتی دلشون برای بچه ی خودشون هم نمیسوزه

دیگه مسافرت هم که جای خود داره 

فقط خدا رحمش بیاد

نه اینهمه جا داره

اگر چشمات می بینه لایک نکنننننننننن  می هیچی دوباره برگشتم ۵ساله اینجام انقدر که بعضی گزارش زدن رفتم تو تعلیق ..من دیگه هیچ وقت عکسمو نمی زارن مریضین میگین بزار وقتی میزارم میگین خوب خوشگلی شورشو در آوردی آنقدر عکس گزاشتی باید بهت بگم تویک حسود بدبخت عقده ایی هستی درگیر مریض ...بهم یاد دادن همیشه با آدمایی که مشکل مغزی دارن حرف نزن بعضی واقعا خیلی بیشعورن اینجا تمام.