2777
2789
عنوان

اولین علائم بارداری من :)

620 بازدید | 23 پست

سلام دوستان. من 4 ماهه اقدامم. قبلا سیکلهام 25 یا 26 روزه بود. اما از وقتی اقدام کردم سیکلهام بهم ریخت، یه بار 29 روز و یه بار 23 روز مثلا. شاید باورتون نشه اما بدن من هر ماه یک سری علائم خاص بارداری رو نشون میداد، یه ماه درد سینه و کمردرد و ضعف و کوفتگی، یه ماه سوزش سر دل و...

کلا هر علائمی که داشتم، سرچ میکردم میدیدم از علائم بارداریه. ولی هیچکدوم از اون ماه ها باردار نبودم و برام عجیب بود که اینهمه علائم از کجا میان😅

میخام بگم مثل من اینقدر پیگیر علائم نباشید چون واقعا انگار در اثر تلقین و استرس بدن یه چیزایی از خودش نشون میده. 

این ماه اما فکرم خیلی درگیرش نبود، اثاث کشی داشتم، دفعات رابطمونم خیلی کم و نامنظم بود. حتی کیت تخمکگذاری هم استفاده کردم فقط هاله نشون داد بر خلاف ماه های قبل. دیگه از تخمکگذاری هم ناامید شده بودم. 

تا اینکه دیشب که 29 سیکلم بود بی بی چک گذاشتم مثبت بود. هییییچ گونه علائمی هم ندارم بجز اینکه حدود یه هفته ایه نفخ شدید دارم. از روی همین نفخ و تعویق پریودیم شک کردم :) 

تاریخ اخرین پریودم 13 خرداد بود و امروز هم ازمایش خون دادم تیتر بتام 2007 بود. 

خلاصه اینکه دوستان سعی کنید ریلکس باشید و توکل بر خدا کنید. 

الهی خداوند دامن همه آرزومندا رو به فرزندانی سالم و صالح سبز کنه 💚💚💚 حتما برای همه شما مامانهای امروز و فردا دعا میکنم ❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم مبارکت باشه  من همه علایم اولیه بارداری رو از هفته 10 به بعد تجربه کردم هیچ کدوم به قبل پری ربط نداره

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟

منم چارماه اقدامم رفتم دکتر واسه عقب انداختنم مدروکسی داده اخه من از وقتی اقدام کردم ۵۰ روز یهو میندازم عقب 

میترسم باردار نشم

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

خخخ خب آخه علائم بارداری تازه از هفته پنج و شش مشخصه ،مخصوصا سوزش سر دل و اینا

اونا احتمالا توهم بوده ها

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

من پنج روز دیگه موعدمه اتفاقا الان ناراحت و افسرده نشستم چون علائم ندارم پس حتما باردار نیستم 🙁 من ماه دیگه هم باردار نشم دوباره باید برم دکتر فکر کنم ivf باید بشم 

خدایا خودت مواظبش باش
خخخ خب آخه علائم بارداری تازه از هفته پنج و شش مشخصه ،مخصوصا سوزش سر دل و اینا اونا احتمالا توهم بو ...

نه لزوما همیشه هم اینطوری نیست. خیلی از علائم بلافاصله بعد از لقاح مشخص میشه. من خیلیا رو دیدم تکرر ادرار گرفتن نمیدونستن باردارن، فکر میکردن دیابت گرفتن. بعد دیدن پریود نشدن فهمیدن از بارداری بوده. یا مثلا درد سینه و... 

بله زیاد فکر کردن هم خیلی تاثیر داره ولی اینطوری نیست که همش توهم باشه. الان من خودم یه هفتست نفخ وحشتناکی دارم که هیچوقت تاحالا تجربش نکرده بودم