2777
2789

سلام فرشته های من لطفا کمکم کنین ، من تازه عروسم و امروز قرار بود که دو تا سوفله خوری خورش خوری مارک یونیک نقره ای بگیرم و یک دست چینی زرین مدل نارسیس که دورشم طلاییه بخرم .. 

اما مامانم رفته تو اینترنت و دیده که نوشتن سوفله خوری ها خط و خراش برمیدارن و نگین هاشون میوفته و دسته هاشون میشکنن و مردم میگن به درد نمیخورن .. 

و اینکه چینی زرین رو توی ماشین ظرفشویی نمیشه شست چون رنگ طلاییش میره و توی فر هم نمیشه گذاشت و به درد نمیخوره ..

حالا اومدن بم میگن که برات سوفله خوری( مارک یونیک قرار بود بگیریم ) اصلا نمیگیریم چون خراش میوفته و ماشین ظرفشویی ام به دردت نمیخوره ؛ چون چینی هاتو خراب میکنه و رنگ طلاییش میره ..

در صورتی که ماشین ظرفشویی های الان بخارشوی دارن و کلی برنامه های مختلف اجرای ظرفشویی دارن..

لطفا اگه استفاده کردین ، بهم بگین که چه جوریه ..

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
سوفله خوریها که خط و خش میفته و برای من یکی از دسته هاش شکست زنگ زدم شرکت برام مجدد چند تا ارسال کر ...

منم همین مدل رو میخوام بخرم .. واقعا گارانتیش جواب میده ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یونیک دارم ولی اصلا استفاده نکردم

بجاش وسایل پذیرایی مسی خریدم خیلی شیک هست بدون دغدغه استفاده میکنم تو مهمونی ها

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
منم یونیک دارم ولی اصلا استفاده نکردم بجاش وسایل پذیرایی مسی خریدم خیلی شیک هست بدون دغدغه استفاده ...

منم میخوام مسی بخرم اگه خدا بخواد ..

منم میخوام مسی بخرم اگه خدا بخواد ..

مسی خیلی شیک هست

من چندتا ظرف به عنوان دیس پلو خردیم که پایه دار هستن و قلم زنی،مرغ خوری،سوپ خوری،خورشت خوری و...

وقتی سفره میندازی انقدر شیک و قشنگ میشه

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
چینی زرینم درجه عالی خوبه پشتشونم زده مناسب ظرفشویی هستن یا نه ولی این دور طلاییا رو منم خوندم که ...

عزیزدلم ممنونم از محبت و راهنماییت ..

مسی خیلی شیک هست من چندتا ظرف به عنوان دیس پلو خردیم که پایه دار هستن و قلم زنی،مرغ خوری،سوپ خوری،خ ...

پاو خوری اینارم مسی میذاری عزیزدلم ؟

من فقظ میوه خوری و اجیل و شکلات و قندون و شیرینی خوری سه طبقه و بستنی خوری و آجیل خوریمو میخوام مسی بگیرم .. اتفاقا بیشترشم قلمم زنیه .. 

فقط قلم زنی هات نرفته سیاهی هاشون ؟ 

بعد واسه پلوخوری اینام مگه داره ؟

پاو خوری اینارم مسی میذاری عزیزدلم ؟ من فقظ میوه خوری و اجیل و شکلات و قندون و شیرینی خوری سه طبقه ...

من میوه خوری و اینا مسی نگرفتم ظروف پذیرایی غذاخوریم مسی هست از سوفله خوریام استفاده نکردم اینا رو بجاش استفاده میکنم موقع خرید هم مناسبتر در میاد اون قلم زنی که شما میگی بیرونش هست و سیاه کار شده رو بدنه

اونایی که من گرفتم داخل ظرف هستن و سفید شدن

من میوه خوری و اینا مسی نگرفتم ظروف پذیرایی غذاخوریم مسی هست از سوفله خوریام استفاده نکردم اینا رو ب ...

ممنونم عزیزدلممممممممممممم..:* خدا خیرتون بده ..