2777
2789

چی شد دوباره 🥺🥺🥺

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد دوباره 🥺🥺🥺

نمیدونم عزیزم منم الان رفتم تو تاپیک دیدم ترکیده اگه شما از بچه ها میشناسین تگ کنید تا بیان ببینیم کسی خبر داره

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷

@خانومه_مانكن  

@مامان_الیساهستم2  

@سمیه1396  

@مهدیه24  

@sepiiiiiideh  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
@خانومه_مانكن     @مامان_الیساهستم2     @سمیه1396     @مهدیه2 ...

ای بابا تاپیکوو ترکوندن

ما یه جا دیگهه جمع شدیم😅😅😅

👇👇👇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4625547/امان-از-حسوداا-بازم-که-تاپیک-بامداد-را-ترکونید?postId=143819774

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچها چی شد دوباره تاپیک ترکید که 🤯🤯🤯🤯